Mi lenne számomra a legmegfelelőbb fogamzásgátló?
Ha megfelelően használjátok,az óvszer szerintem a legbiztonságosabb!
Véd a nemi betegségektől,teherbe eséstől,nem kell azon parázni,hogy vajon nem felejted-e el bevenni,és amit írtál, a hormonrendszeredet se vágja haza...
Én 18 évesen kezdtem tabit szedni,majd 20 évesen hagytam abba, utána másfél évig összevissza menstruációm volt,ja és igen alacsony hormontartalmú tabit szedtem..
A hüvelykúpokról,krémekről meg sokaktól hallottam,hogy baba lett mellette...Mondjuk nálunk ilyen szempontból pl. bevált,védett,viszont sokkal körülményesebb volt,mint az óvszer..
A kúpokat csak a naptármódszerrel és a megszakított közösüléssel ajánlom. Önmagában édes kevés. Az óvszer az jó, de ha tartós kapcsolatban vagy, akkor nem a legjobb. Én nem is bírtam a latexet, a síkosító nagyon hamar megadta magát rajta és a gumi kiszárította a hüvelyem, majd kikezdte. Nem volt jó, persze alkalmi kapcsolatoknál csak ez jöhet szóba.
De ha elmész egy nődokihoz, akár tini ambulanciára, ő tud neked majd olyan fogamzásgátlót adni, ami már nagyon korszerű és alacsony hormontartalmú. Bár ennek az ára fordítottan arányos a benne lévő hormonokéval. Barátnőm 8-9 ezerért váltotta ki pár hónapja.
Ha nem tartalmaz hormonokat akkor mitől gátolja a fogamzást???
Igenis tartalmaz a hüvelygyűrű hormonokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!