Hányingerrel enni?

Figyelt kérdés
Ti hogy oldanátok meg azt, hogy egész nap hányingerem van, de 2 evés között jön rám a hányás, amikor csak gyomorsavat, meg epét hányok.Amikor érzem, hogy kezd durvulni a hányingerem akkor kell ennem, hogy nehogy hányjak. 2 óránként ennem kell,mert olyan gyorsan kiürül a gyomrom, hogy nem marad más, csak a gyomorsav. De kinyitom a hűtőajtót és már hányok a kajaszagtól. Ti mit tesztek ilyen esetben? 2 hete van így folyamatosan, most vagyok még csak 8 hetes, már 3 kg-t fogytam !
2013. febr. 6. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben nem baj a fogyás,a legtöbb kismama fogy ilyenkor(na rám ez nem volt jellemző),mert sokat hánynak.

Amit ajánlani tudok(bár nem tapasztalatból,mert én egyszer sem hánytam),hogy próbálj meg könnyű kaját enni,amit jobban meg tudsz emészteni..pl rágcsálj kekszet,vagy megpróbálhatsz kólát inni,sok kismamától hallottam,hogy nekik bejött a hányásra.És ha másképp nem megy,akkor egyél befogott orral,úgy nem érzed sem az étel ízét sem az illatát!!Édesanyám amikor ilyen hányós volt terhesen,akkor ezt csinálta,befogta az orrát,mert másképp nem tudott enni.Hála Istennek az én kisfiam engem egyszer sem hánytatott meg :)

27+1 hkm

2013. febr. 6. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
a B6 vitamin jó hányinger ellen, vagy ahogy előttem írta valaki, a kóla is jó
2013. febr. 6. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Én háztartási kekszet ettem, meg kakaóba mártogatott babapiskótát amikor rosszul voltam és még is enni kellett... próbáld ki :) 2éves fiúcska mamája
2013. febr. 6. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a gyömbér volt ami enyhítette a hányingert. Iszonyat sokat ettem én is, ha 2 óránként nem tudtam enni futottam hányni.
2013. febr. 6. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem a gyömbéres tea jött be.

bizonyos ételeket megtudok enni: héjában főtt krumpli, sült krumpli (sütőben sült, nem olajban), sajtos és krumplis pogi, vajas kenyér...

azokat az ételeket, melyeknek nincs erőteljes ízük.

ha nem eszek, én is szarabbul vagyok, így hányinger mellett próbálok valamit enni.

9+6 hetes

2013. febr. 7. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!