Hányingerrel enni?
Az első trimeszterben nem baj a fogyás,a legtöbb kismama fogy ilyenkor(na rám ez nem volt jellemző),mert sokat hánynak.
Amit ajánlani tudok(bár nem tapasztalatból,mert én egyszer sem hánytam),hogy próbálj meg könnyű kaját enni,amit jobban meg tudsz emészteni..pl rágcsálj kekszet,vagy megpróbálhatsz kólát inni,sok kismamától hallottam,hogy nekik bejött a hányásra.És ha másképp nem megy,akkor egyél befogott orral,úgy nem érzed sem az étel ízét sem az illatát!!Édesanyám amikor ilyen hányós volt terhesen,akkor ezt csinálta,befogta az orrát,mert másképp nem tudott enni.Hála Istennek az én kisfiam engem egyszer sem hánytatott meg :)
27+1 hkm
nekem a gyömbéres tea jött be.
bizonyos ételeket megtudok enni: héjában főtt krumpli, sült krumpli (sütőben sült, nem olajban), sajtos és krumplis pogi, vajas kenyér...
azokat az ételeket, melyeknek nincs erőteljes ízük.
ha nem eszek, én is szarabbul vagyok, így hányinger mellett próbálok valamit enni.
9+6 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!