Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen nem tudok enni?

18 hetesen nem tudok enni?

Figyelt kérdés
Ma pl egész nap csak májkrémes kenyeret. Hiába vagyok éhes, annyira nem jó a gyomrom, hogy nehezen csúszik le minden. Kívánós még soha nem voltam. Vitaminnal fel vagyok ugyan töltve rendesen, de félek, hogy a babának nem elég amit adok neki :(
2013. febr. 2. 14:53
 1/7 ketim válasza:

szia.

14hetes és 5 napos vagyok. Én se vagyok kívánós,sőt semmi sem esik jól. Mindennek furcsa íze van hol keserű, hol egyszerűen harapok egy falatot és blááááááá. Ma a palacsintával jártam így. Ezzel nem vagy egyedül. Én eszek akkor is ha nehéz ha nem is esik jól, Manónak még attól kell a vitamin és a többi fehérje, szénhidrát, zsírok.

Nekem azt mondták ha szerencsém van elmúlik és egy idő után ez helyreáll. Addig kitartás.

2013. febr. 2. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:

34 hetes vagyok,se az elején se most már a végén nem tudok enni:(

Az elején a hányingertől,most meg a savtól....Már mindne bajom van,se enni se inni nem tudok rendesen,holott éhes vagyok:S

Babával minden okés,vitamint szedek én is,csakhogy éhes vagyok...:)

2013. febr. 2. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Èn 15 hetes vagyok, de a milànóin kìvül semmit nem tudok enni( ja ès a màjkrèmes kenyeret). Màr 8 kilót fogytam az elmúlt 1 hónapbam, van miből, nem azt mondom, de ebből nem lehet gond? vitamint szedek, magne b6 és narancs nagy mennyisègben.

Üdv.: dioka

2013. febr. 2. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez a májkrémes kenyér valami csoda! :D Egyébként ugyanez... vitaminokkal tele vagyok, az biztos. A savam is sok.
2013. febr. 2. 19:43
 5/7 ketim válasza:

Sziasztok.

Azt is megfigyeltem mióta írtam, hogy minden étkezés után hányingerem van, akár két falat, akár egy tányérnyi. Nálam most a banán a nyerő. A májkrémes kenyeret viszont úgy tudom nem ajánlott kismamáknak enni, a védőnőm azt mondta a magas A vitamin tartalma miatt a májat és a belőle készült dolgokkal vigyázni kell.

2013. febr. 3. 22:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem a nyers húson és tojáson kívül semmit nem mondtak, hogy nem szabad enni. De nem hiszem, hogy a mai májkrémek tele vannak A vitamindús májjal :)
2013. febr. 4. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:

A máj pedig egészséges a vastartalma miatt!

Egyétek nyugodtan,ma kérdeztem rá a védőnőre!

A sertésmájat ajánlják is a vas miatt!

2013. febr. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!