18 hetesen nem tudok enni?
szia.
14hetes és 5 napos vagyok. Én se vagyok kívánós,sőt semmi sem esik jól. Mindennek furcsa íze van hol keserű, hol egyszerűen harapok egy falatot és blááááááá. Ma a palacsintával jártam így. Ezzel nem vagy egyedül. Én eszek akkor is ha nehéz ha nem is esik jól, Manónak még attól kell a vitamin és a többi fehérje, szénhidrát, zsírok.
Nekem azt mondták ha szerencsém van elmúlik és egy idő után ez helyreáll. Addig kitartás.
34 hetes vagyok,se az elején se most már a végén nem tudok enni:(
Az elején a hányingertől,most meg a savtól....Már mindne bajom van,se enni se inni nem tudok rendesen,holott éhes vagyok:S
Babával minden okés,vitamint szedek én is,csakhogy éhes vagyok...:)
Sziasztok! Èn 15 hetes vagyok, de a milànóin kìvül semmit nem tudok enni( ja ès a màjkrèmes kenyeret). Màr 8 kilót fogytam az elmúlt 1 hónapbam, van miből, nem azt mondom, de ebből nem lehet gond? vitamint szedek, magne b6 és narancs nagy mennyisègben.
Üdv.: dioka
Sziasztok.
Azt is megfigyeltem mióta írtam, hogy minden étkezés után hányingerem van, akár két falat, akár egy tányérnyi. Nálam most a banán a nyerő. A májkrémes kenyeret viszont úgy tudom nem ajánlott kismamáknak enni, a védőnőm azt mondta a magas A vitamin tartalma miatt a májat és a belőle készült dolgokkal vigyázni kell.
A máj pedig egészséges a vastartalma miatt!
Egyétek nyugodtan,ma kérdeztem rá a védőnőre!
A sertésmájat ajánlják is a vas miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!