Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 25 hetesen derülne ki,...

Ha 25 hetesen derülne ki, hogy ilyen gyermeket hordassz a szíved alatt, megszülnéd? Mit tennél?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 6. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem olvastam félre :D csak akkor már én voltam az utolsó, amikor te írtál, és az előttem hozzászólónak szólt :)
2013. febr. 6. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem szülnék meg beteg babát, mert gondolnom kell a családra, az esetlegesen már meglévő gyerekekre. Ha lenne egy ilyen gyerekünk, a többi gyerekre már semennyi figyelem, törődés nem jutna, mert egy ennyire beteg gyerek a szülő napjának 24 óráját igényli és 100%-os figyelmet! Az ő élete szenvedés lenne, ez bizonyos, de emellett tönkretenné 2-3-4 másik emberét is. Nem éri meg!
2013. febr. 6. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
eZ A betegség egy nagyon súlyos rendellenesség itt sajnos nem arról van szó hogy majd elviszem fejlesztésre meg csoda orvosokhoz hanem legtöbbször valóban vegetálás szintű a dolog, legtöbbször a kórházból se lehet hazavinni. Nem, nem tartanám meg semmiképp.
2013. febr. 6. 17:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért a Patau nem olyan, mint mondjuk a Don-kór hogy viszonylag normális életszínvonalat el lehet érni!

Az ilyen gyermekek 50%-a egy hónapon belül, közel 100%-uk egy éven belül meghal.

Növekedési retardáció, koponyadeformitás, szájpad és ajakhasadék, a szemekben daganat, szívfejlődési rendellenességek, süketség, vakság, mentális retardáció.

Természetesen nem tartanám meg. Sajnos az ilyen babák menthetetlenek.

2013. febr. 6. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Down-kór*
2013. febr. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!