Van itt olyan, aki keresztyén szellemiségben neveli, vagy fogja nevelni a gyermekét?
Mivel tanultam hittant ezért lógnak egy két bibliai mondat a szemem elött, és eszerint nevelem is a gyereket.
Pl ha megdobnak kövel, dobd vissza kenyérrel. Ez az egyik kedvencem.
Soha nem ütném meg még a kezét sem. Mikor pici volt és engem megütött mert próbálgatta magát, akkor fogtam a kis kezét és megsimogattam vele magamat.
keresztyénben nem de keresztény hitben igen. :)
Mi nem vayunk azok a fanatikud keresztények,de hiszünk Istenben.Mi is jártunk hittanra ,áldoztunk bérmálkoztunk és a gyerekeink is fognak.
Katolikus hitben nevelkednek a gyerekeim, de eszembe sem jutna így leírni: keresztyén! Ettől ájtatosabbnak tűnsz?
Miért nem keresztény?
Miért szóltok neki be?
Keresztyén ha jól tudom, más (vallási ágazat) mint a keresztény, kicsit eltérő, majdnem ugyanaz, de mégis más. Jól tudom?
Bocsánat az offért...
Aki keresztyén az milyen vallású??Èn azt hittem elírásról van szó.Ahogy olvasom a válaszokat nem....
Én is keresztyénként nevelem a gyerekeim. Vagyis a férjemmel együtt. Mi reformátusok vagyunk. Mi így írjuk: keresztyén. De - az én meggyőződésem szerint a kifejezésben nem kell lényegi különbséget keresni.
Ja, egyébként akár keresztyén valaki akár nem: én is marhára ki tudok néha akadni... Pl ma is... Szóval nem vagyok fanatikus, de szív szerint keresztyén az igen!
Apostolok Cselekedetei:11:26 És lőn, hogy ők egy egész esztendeig forgolódtak a gyülekezetben, és tanítottak nagy sokaságot; és a tanítványokat először Antiókhiában nevezték keresztyéneknek.
A keresztyén bibliai kifejezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!