Ha 25 hetesen derülne ki, hogy ilyen gyermeket hordassz a szíved alatt, megszülnéd? Mit tennél?
Ez olyan durva!! Azért nehéz a döntés, mert 25 hetesen már születhet élve egy csecsemő. Nem is tudom hány hetes kor után élesztik újra, ha ilyen koraszülött, talán 24. Igazából nem tudok válaszolni a kérdésedre, ezt így ilyen hirtelen nem tudnám eldönteni, gondolom senki nem akarja hogy a gyereke az életben szenvedjen. Nemtudom mennyire lenne életképes egy ilyen beteg baba, ha 25 hetesen megszülném élve. Mert ha élve születik, mit tudsz tenni?
Ugye ilyen idős terhességben már meg kell szülni a babát.
Vagy megszülném, és elsiratnám, mert meghal hamar, vagy meg sem szülném :(
Ha megszülném, és életben marad, nem engedném, hogy bármilyen komplikáció esetén újraélesszék.
Megszülném, és aztán kezdődhetne a kivizsgálások tömkelege, legjobb dokik és módszerek felkutatása, műtétek, vagy elfogadás...
Minket már megpróbált az élet ilyen szinten, két gyerekkel végigcsináltuk (jó, ennyire nem volt súlyos a helyzet, mint a képeken, de lehetett volna), akkor a 26. héten derültek ki a rendellenességek.
Most van két makkegészséges gyermekünk...
Kitartást, sok erőt és jó döntést kívánok annak, aki ilyen helyzetbe kerül...
Utóiratnak annyit, hogy annak is meg kell szülnie ennyi idős terhesen, aki elveteti! Ilyenkor már nem "csak" egy küretről van szó.
iszonyat nehéz döntés lenne,
ha értelmileg ép, és tudnák kezelni megszülném, de ha nagyon beteg lenne akkor szerintem nem ....
7-es, nem olvastad félre, amit írtam? Azt írtam, hogy "utóiratnak annyit", nem pedig azt, hogy "utolsónak annyit" :)
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!