Gyereknek gyerek...ha kisgyerekek nagyok a szexhez
2013. febr. 6. 16:08
33/49 anonim válasza:
Gyereknek gyerek...ha kisgyerekek nagyok a szexhez akkor miért kisérleteznek akár egy másodpercig is hogy gumi nélkül betegyék a kukacukat ahhoz már nincs eszük hogy következménye lehet...bezzeg akik évekik próbálkoznak a babával...
mikor volt meg a lány menstruációja utoljára???
2013. febr. 6. 16:10
34/49 anonim válasza:
Gyereknek gyerek.Látszik mennyit tudsz a védekezésről.Ha utánajártál volna a dolgoknak mielőtt cselekszel,akkor tudnád,hogy abortuszhoz 18 éven aluliaknak kell a szülői beleegyezés is.Nem véletlenül,mert 18 éven aluli törvényesen nem cselekvőképes,a szülők felelnek érte.Nem vagyok rossz indulatú,de előbb kellett volna gondolkodni, és nem ész nélkül élni.Amúgy csak nekem fura,hogy itt minden tini előváladéktól védekezés mellett lesz terhes?Mikor mi a párommal nem akartunk babát tettünk ellene.És valahogy véletlenül nem lettem terhes.Tény,hogy előfordul olyan eset,hogy hatástalanítja a gyógyszert valamilyen másik gyógyszert,na de nem ennyiszer..
2013. febr. 6. 16:17
35/49 anonim válasza:
Jézusom nekem kisfiam fog születni nemsokára remélem nem lesz ekkora kretén!!!!
2013. febr. 6. 16:34
36/49 anonim válasza:
ezek a tinik szerintem csak takaróznak azzal, hogy normálisan, felelősségteljesen védekeznek, közben meg nagy ívben tojnak rá. aztán meg jönnek ide, hogy terhes vagyok, mit csináljak? vagy még azt tudom elképzelni, hogy ezeknek a kérdéseknek a fele kamu, talán ez lenne a legjobb.
4 éve vagyok együtt párommal, és érdekes módon én sem lettem terhes, csak mikor akartuk a babát.
nem is tudom ezeknek a gyerekeknek a szülei mit szólhatnak hozzá. nem érem fel ésszel, hogy lehetnek ilyen agyatlanok.
2013. febr. 6. 16:38
37/49 anonim válasza:
Ostoba kölyök minek szexelsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal? Nincs más hátra a lánynak beszélnie kell a szüleivel, akármilyen nehéz is, hogy elintézzék a továbbiakat. Minden bizonnyal abortusz lesz a vége, ami ebben az esetben a legjobb döntés. Az lenne a fer ha a műtét felét ti állnátok a szüleiddel, elvégre te csináltad fel. Á és legközelebb előbb ne szexelj addig amíg azt se tudod mi hogy megy.
2013. febr. 6. 17:13
38/49 anonim válasza:
1. oldal: "egyszervoltam már nővel"
2. oldal: "pedig szexeltem gumi nélkül is már nem is 1x fél órákat -órákat .. "
Most akkor mi van...?
2013. febr. 6. 20:02
39/49 anonim válasza:
utolsó vagyok. a "nem" elkerülte a figyelmemet. de akkoris. 15 évesen, könyörgöm... megért ennyit?
2013. febr. 6. 20:03
40/49 A kérdező kommentje:
mán lényegtelen 2 hét múlva vetetünk szülök nem tudnak róla nem is fogják tudni csak többet kell adni az orvosnak pénz-t, mán le is van beszélve...
És nem a ki oktatásokat kértem mert nem érdekel , ezekkel tisztába voltam mindennel kapcsolatba egyépként, a kor nem számít az a csak egy szám ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!