Terhes a Barátnőm! Mit csináljak?
Terhes a barátnőm mit csináljak ????
még fiatal vagyok a gyerek vállaláshoz!!!
Kérlek , könyörgök segitsetek !!!
Minél hamarabb!
pedig szexeltem gumi nélkül is már nem is 1x fél órákat -órákat ..
és pont enyitől :((
pedig az elején voltunk még nagyon..!!
ezt már hiába magyarázod, hiába keresel más alkalmat, amikor nem védekeztetek rendesen... akkor szerencsétek volt, most nem.
csinált tesztet??
Ezek szerint a biologiával nem vagy tisztában...igenis lehet szexelni,el is mehetsz a nőben...nem biztos h terhes lesz(ha épp ugye nem peteérés környékén történt)
de ha az előváladékban volt spermium,akkor egyetlen kisficko is elég ha a barátnődnek épp peteérése is volt....tanulj bioszt és utána szexelj!!!
és ő mit mond? meg akarja tartani?
azt javaslom, hogy álljatok a szülők elé minél hamarabb, és mondjátok el, hogy mi történt..
Istenem!Miért nem lehet a "gyerekvállalás,nevelés" topicból kitiltani az unatkozó tiniket.Könyörgöm 15 leszel,hagyjuk már ezt a "védekeztem-mégse-kicsit-nem gondoltam" dolgot.
És,hogy te mit csinálj?Tanulj a dologból!Mit tudsz te csinálni 15 évesen??Áruld már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!