Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire gond, hogy 14 hetesen...

Mennyire gond, hogy 14 hetesen nem híztam még?

Figyelt kérdés
12 heti uh-on minden rendben volt. Viszont úgy, hogy eszem igaz vannak néha kaja undoraim de eszek mindent egy keveset fogytam. Kb fél kilót. Tudom netes kalkulátort amit mutat nem kellene figyelembe venni de az szerint is már 1-2 kg-nál többet kellene mutatnia. Mozgok rendszeresen és figyelek az ételeimre is, hogy mit eszek. Lehet ezért nem nő a súlyom?
2013. febr. 6. 09:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én 175 centihez voltam 68 kiló, mikor kezdtem a terhességet. Az első plusz kiló a 28. héten jött fel. :) Összesen 6 pluszkilóval mentem szülni.

(Pedig ettem, sőt, zabáltam, bármikor, bármit, bármennyit, és alapból elég hízékony vagyok...)

2013. febr. 6. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Én se híztam sokat eddig pedig 31hetes vagyok és a legutolsó mérés alapján csak 2kg szedtem magamra (nem is baj mert volt rajtam bőven felesleg a magasságomhoz képest) :)
2013. febr. 6. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:
5,5 kg-ot híztam egész terhesség alatt. Szülés után (és azóta is) -3 kg-val vagyok kevesebb az átlagos súlyomhoz képest. Nyáron a nagy melegben nem volt étvágyam, csak ittam, azt szinte azonnal kiizzadtam. Volt olyan, hogy két nap alatt fogytam 1,5 kg-ot. Akkor én is meg voltam ijedve, hogy mi lesz így, de az orvos megnyugtatott, hogy a babával minden rendben, rajtam meg egy deka fölösleg sem fog maradni. Így is lett! :)
2013. febr. 6. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:

A 19. hetet kezdtem tegnap és rajtam sincs még egy deka se. Én mondjuk ennek örülök, mert alapból volt rajtam bőven felesleg, meg a fiamnál ilyenkor 8 kg-nál jártam.

A baba elszív mindent ami neki kell!!

Ja és én is mindent eszek amit megkívánok és olyan mennyiségben amiben jól esik.

2013. febr. 6. 15:14
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Teljesen megnyugtattatok. Olyan hülye mi a fenét nézegetem a súlybani növekedésemet. ÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Most készülök egy kis tornát bevezetni csak az orvosommal akarok konzultálni előbb mielőtt elkezdeném. Mindenkinek megy a zöld kéz.

2013. febr. 6. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond?
2013. febr. 6. 21:19
 17/17 A kérdező kommentje:
A többi kommentembe már megírtam.
2013. febr. 8. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!