Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az gond, ha 15 hetesen még...

Az gond, ha 15 hetesen még mindig nem vizsgált meg fizikálisan a dokim?

Figyelt kérdés
Volt már egy csomó ultrahangunk,szám szerint 6,de fizikálisan,hüvelyi úton még sosem vizsgált meg. Nincsenek panaszaim,nem is azért kérdezem,mert hiányozna,csak sokaknál látom kérdésben,válaszban,hogy megvizsgálta Őket a dokijuk. Tulajdonképpen a fizikális vizsgálatnak mi a jelentősége?
2012. okt. 4. 16:07
 1/5 kittycica1987 ***** válasza:
Szerintem nem jelent gondot. Az afp eredménye után a 18.-héten meg fog vizsgálni. Améhszájat néz, hogy zárt-e. Ha nincs semmi panasz valószínüleg azért nem vizsgálgat. 27 hetes kismama
2012. okt. 4. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem sem vizsgált ég, pedig 35+2 vagyok. Nem is hiányzik egyáltalán, de jövő héten megyek ctg-re, akkor már meg fog vizsgálni. Félek is tőle.
2012. okt. 4. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem 2 két gyerek van már egyszer sem vizsgált meg az orvos, a szülésnél látott ott alul először, a második császáros lett azzal így még akkor sem, a 6 hetes vizsgálaton nézett egyedül meg. Semmi gond ebből, azt mondta a Dokim aki az első babámnál a keresztapám volt (én is nála születtem, azóta meghalt, főorvos volt), hogy egy terhes kismamát nem vizsgálgatunk:-) 17hkm
2012. okt. 4. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem minden alkalommal megvizsgál. Engem megnyugtat, mert tudom, hogy nem nyilik a méhszáj.
2012. okt. 4. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen,kedves utolsó,nekem is efelől lennének aggályaim,mert sokan azt írják,Ők nem is érezték,hogy kinyílt a méhszáj. Nekem pedig 2 babám van a pocakban és azt se tudom,hogy az nyom-e a latba valamit,de azt hiszem,hogy talán nagyobb odafigyelést igényelhet. De nem szeretek akadékoskodni,így a dokit nem piszkálgatom ezzel,mert hát végül is Ő tudja,Ő az orvos,én megbízom benne 100%-ig,csak úgy feltűnt,hogy amióta terhes vagyok,még sose nézett meg OTT.

2012. okt. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!