Éjszaka óránként pisilés 27 hetesen gond?
Mindenképpen megérne a helyedben egy pár napos ivókúra.
A felfázás egyetlen gyógymódja, hogy ki kell pisilni a baktériumokat a hólyagból, mielött tovább szaporodnak.
vagy is minimum 2x annyit inni mint szoktál. minden órában egy pohár folyadék. ez megpisiltet, és ha felvoltál fázva akkor kb 2 nap alatt kitisztulsz.
Fordulj orvoshoz!!!
Én most 37.hétben vagyok, és kb.3hete sűrűbben járok wc-re, főleg éjjel pisilni!
Mikor szóltam az orvosomnak erről, azt mondta ez nem feltétlenül jó, és normáális!Elküldött laborra, és ki is derült, hogy a vizeletemben volt vmi!
Kezeltük, és most minden rendben!
De mivel Én a terhesség végén vagyok ez a gyakoribb vizelés elfogadottabb, mivel a gyerek nyomja a hólyagot, de kb 2-3 óránként járok éjjelente pisilni, és elég sokat min.3litert iszom naponta!
Szóval szerintem mindenképp szólj az orvosodnak!
37hkm
Mennyit iszol egy nap?
Nálam ugyanez volt, de csak azért, mert napközben dolgoztam, és nem tudtam mindig megfelelő mennyiséget inni. Amikor este hazaértem, akkor bezzeg pótoltam... No, ez megtette a hatását éjszaka! :D
Persze ha úgy érzed, hogy ez más volt ezidáig vagy érzed, hogy vmi nem stimmel, említsd meg a dokidnak.
Szia.
Én is 27 hetes vagyok,és nekem is sűrűn kell járnom pisilni.Napközben kb óránként,éjszaka 2-3 óránként kelek fel pisilni.
Szerintem ezzel nincs semmi baj,mivel nő a pocakunk meg a baba is,és nyomja a hólyagot :)
Nekem a védőnőm havonta nézeti a vizeletemet,és teljesen negatívak az eredményeim,minden jó :)
Úgyhogy tuti,hogy csak a pocak növekedése okozza :)
Boldog babavárást :)
27+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!