Képtelen vagyok lemondani a cigiről, mit tegyek?
Kedves utolsó válaszoló!
Az,hogy bajság lessz-e,még lehet hogy sokára fog kiderülni.
A cigi nem csak látható rendellenességeket okozhat.Lehet pár évesen asztmás,vagy tanulási nehézségei lesznek...stb...
Szóval nem tudom,akkor majd eszedbe jut-e mennyit ártottál.
Egyébként a babatervezés előtt kell jóval leszokni,és nem akkor mikor már a pocakban van.Elég szégyen ahogy a babádat várod,hogy nem tartasz be semmit,ami a kismama léttel jár,de legalább ne tanácsold ezt másnak is.
Igaz a kérdező nem tervezte a babát,hogy előtte leszokott volna.Nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél:(((
Próbáld ki a herbál cigit,állítólag nagyon hatásos a leszokásban.
Sok sikert,minden jót.
Nem pártolom a cigarettázókat egyáltalán, de az én barátnőmnek ugyan ilyen gondja volt a cigivel. Neki azt tanácsolta az orvosa, hogy ha nagyon nyugtalan hosszabb ideig az elvonástól, inkább gyújtson rá valami gyenge cigire, mert az idegeskedéssel akár sokkal többet árthat a babának.
Csak ezzel szerintem az a probléma, ha egyet elszívsz, talán elszívsz mégegyet meg mégegyet.....stb. Na az már tuti többet árt! Próbáld letenni én szorítok neked!
Naponta 1-2 szál nem árt, ennyi méreg bekerül az utcán, vagy a vegyszerekkel való takarjtás során is (az a jó kis Domestos...). Szóval, szerintem ahelyett, hogy idegeskednél, inkább maradjon az 1-2 szál. A Herba cigit felejtsd el, egy kicsit butaság, hiszen a kátrány a mérgező, jobban, mint a nikotin, és a herbában is van... Szóval kihúzva!!! Csoki??? Hízlal, meg minden, de nem káros. Amúgy nagyon sajnálom, ami veled történt, de becsüllek, hogy mégis megtartottad a kisbabád.
(Nem akarok rémtörténeteket írni, de muszály: a sok cigi bizony fejlődési rendellenességeket okoz. Az egyik profom gyereke fél karral született, mert az anyukája végig füstölt, lelki okok miatt. Szóval, ezért kár lenne. Maradj csak az 1-2 szálnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!