Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim inkább a kedvenc sorozatait nézi, minthogy velem beszéljen. Egyszerűen képtelen lemondani róluk és egy héten 2-3 szor azért nem beszélünk esténként, mert neki TV-t kell néznie. Szerintetek ez normális?
Amikor átmegyek hozzá, és éppen mennek a kedvenc sorozatai, akkor is meg kell néznünk. Már nagyon unom. Szerinte én vagyok a hisztis.
Hozzáteszem, azzal semmi bajom, ha a haverjaival találkozik, vagy tanulnia kell és azért nem beszélünk, de ezt túlzásnak tartom.
nem neztem tv t vagy 4 eve,sorozatokat utalom,kiveve a szokest amit ejjel nappal neztem,de azert a baratnomet sosem raktam felre mert en neztem a sorozatomat,vagy inkabb nettezek minthogy a baratnommel legyek,vagy jatszok a szamitogepen hulye jatekokat,ezek azok a pasik akik elmebetegek,van egy sajat kis vilagjuk,onnan meg egy pszichologus sem hozza ki,ez mar betegseg,mint a tudo gyulladas,agyhartyagyulladas,de meg ezeknel is durvabb,nem lehet gyogyitani
clyde
hát figyelj :P mi pasik ilyenek vagyunk:P a TV és a sör szent és sérthetetlen:P ha a VBn nem jártál még vele akk nem tudod mi a TV függés :P javaslom kövi VB előtt szakíts vele XD v mosoly szünet a VBre XD
am vegyétek fel :P és kész :P ha nem megoldható 2x 3x 1 héten bele fér :P most az a 1-2 óra amíg megnézi a hétfői sorozatokat?:P [én szerdai tipus vok] mondjuk nekem mázlim van bnőm is house függő XD na meg szülcsi XD
Szerintem meg nincs abban semmi baj, ha a fiú meg akarja nézni a kedvenc sorozatát. Érdekli. Igazán magára szánhat heti három alkalommal egy vagy két órát (nem tudom, mit néz és mennyi ideig).
Neked nincs valami hobbid, függőséged? Lemondanál róla a barátod kedvéért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!