Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban vonzódom a kedvenc sztáromhoz mint az új barátomhoz, ez normális?
Én ezt nem értem, számomra tök nem normális. :)
Ha uj pasim van én totálisan érte vagyok oda és képtelen vagyok mással foglalkozni. Már ha tényleg érdekel a pasas...
igen, félek ez tényleg azt jelenti, hogy igazából nem vagyok oda érte, ami tudom; baj.
te hisztek abban, hogy az idővel kialakulhat a szerelem?
a 23.19es vagyok :)
nekem sem jött első pillanatban a szerelem, először csak vonzódtam a páromhoz. 1-2 hét kellett hozzá, de lehet, hogy még egy kicsivel több, szóval kellett ennyi idő, hogy teljesen belezúgjak. Adj időt magadnak, nyugi. Ha meg mégsem alakul ki semmi, akkor szakíts. Fiatalok vagyunk, nincs itt a világ vége, ha nem jön össze egy kapcsolat (én is 18 vagyok, bár most épp komoly kapcsolattal:) )
De a sztárt próbáld meg kiverni a fejedből, mert akarva-akaratlanul, de elkezded majd összehasonlítani a barátoddal. És az nem lesz jó.
köszönöm a válaszokat :)
igen, ezt a sztár-dolgot már elfelejthetném...későn érő típusnak tartom magam, még ma is egy hülye kis tinédzsernek érzem magam, de remélem idővel sikerül felnőnöm, és a földön élnem:)
jól gondolkodsz, kedves kérdező. sztem ezzel a sztárosdival meg ne foglalkozz, előbbutóbb kinövöd, és lehet h ponthogy majhd idővel, ez a barátod fog neked ebben segíteni. több időt töltötök majd együtt, egyre jobban beleszeretsz, a sztárnak pedig lőttek.
nemkell ezeket a sztárszerelmeket komolyan venni, ezen mindenki átesik egyszer élete során. és ez nemazt jelenti h nemvonzódsz eléggé a barátodhoz, egyszerűen csak a sztár elérhetetlen ésez mindig húzóerő. de előbbutóbb elmúlik, nyugi.
köszönöm:)
ez az "elérhetelen húzóerő" tetszik, nagyon igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!