Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jobban vonzódom a kedvenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban vonzódom a kedvenc sztáromhoz mint az új barátomhoz, ez normális?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és kb 2 hete vagyok együtt a barátommal. Állítólag ez az az időszak amikor minden rózsaszín, én azonban szívesebben fantáziálgatok (nem kifejezetten szexuálisan értem) a kedvenc sztárommal, mint vele... ez normális valamilyen szinten?
2009. jún. 18. 23:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Persze hogy normális. Én ugyanebben acipőben járok, csak kicsit idősebb vagyok nálad, és nem egy sztár jut az eszembe
2009. jún. 18. 23:06
 2/12 A kérdező kommentje:
hát akkor egy cseppet megnyugodtam, köszönöm a válaszod =)
2009. jún. 18. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem, számomra tök nem normális. :)

Ha uj pasim van én totálisan érte vagyok oda és képtelen vagyok mással foglalkozni. Már ha tényleg érdekel a pasas...

2009. jún. 18. 23:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét. Más az amikor az ember egy másik húsvér, elérhető emberről fantáziál/álmodozik (mint az 1 válaszoló)és más, ha sztárról. A barátoddal kéne inkább foglalkoznod, örülj neki.
2009. jún. 18. 23:19
 5/12 A kérdező kommentje:

igen, félek ez tényleg azt jelenti, hogy igazából nem vagyok oda érte, ami tudom; baj.

te hisztek abban, hogy az idővel kialakulhat a szerelem?

2009. jún. 18. 23:24
 6/12 anonim ***** válasza:

a 23.19es vagyok :)

nekem sem jött első pillanatban a szerelem, először csak vonzódtam a páromhoz. 1-2 hét kellett hozzá, de lehet, hogy még egy kicsivel több, szóval kellett ennyi idő, hogy teljesen belezúgjak. Adj időt magadnak, nyugi. Ha meg mégsem alakul ki semmi, akkor szakíts. Fiatalok vagyunk, nincs itt a világ vége, ha nem jön össze egy kapcsolat (én is 18 vagyok, bár most épp komoly kapcsolattal:) )

De a sztárt próbáld meg kiverni a fejedből, mert akarva-akaratlanul, de elkezded majd összehasonlítani a barátoddal. És az nem lesz jó.

2009. jún. 18. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

igen, ezt a sztár-dolgot már elfelejthetném...későn érő típusnak tartom magam, még ma is egy hülye kis tinédzsernek érzem magam, de remélem idővel sikerül felnőnöm, és a földön élnem:)

2009. jún. 18. 23:32
 8/12 anonim ***** válasza:

jól gondolkodsz, kedves kérdező. sztem ezzel a sztárosdival meg ne foglalkozz, előbbutóbb kinövöd, és lehet h ponthogy majhd idővel, ez a barátod fog neked ebben segíteni. több időt töltötök majd együtt, egyre jobban beleszeretsz, a sztárnak pedig lőttek.

nemkell ezeket a sztárszerelmeket komolyan venni, ezen mindenki átesik egyszer élete során. és ez nemazt jelenti h nemvonzódsz eléggé a barátodhoz, egyszerűen csak a sztár elérhetetlen ésez mindig húzóerő. de előbbutóbb elmúlik, nyugi.

2009. jún. 18. 23:42
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

ez az "elérhetelen húzóerő" tetszik, nagyon igaz!

2009. jún. 18. 23:44
 10/12 anonim ***** válasza:
off: ki az a sztár, aki ilyen mély benyomást tett rád? :)
2009. jún. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!