Szexuális probléma a második trimeszterben?
Szia!
Nyugi , nálam is előjött ugyanez kb. a terhességem felénél, hetekig tartott. Persze én is bizgeráltam a férjem más módokon, csak rossz volt, hogy engem meg hiába bizgerál .... Na, és az utolsó 3 hétben meg aki megbolondult , úgy kívántam a szexet és ment is a dolog :)
Ha 15hós a babád,akkor a kimerültségtől vagy fáradt,mert mindenben meg szeretnél otthon felelni.
Javaslom,szedjél Magne B6-ot,és ha teheted délutánonként 1gy-másfél órát próbálj pihenni.Hidd el,kipihentebb leszel,ezáltal több energiád is lesz,és a pároddal is eggyütt tudsz lenni.
A mosogatás megvár,meg a porszívó is!Nem csinálja meg helyetted senki!Az egészséged fontosabb,és a családi harmónia is!
Próbálkozzatok reggelente, hátha frissebben könnyebben megy a dolog. Ha így sem megy, akkor lehet kapni síkosítókat, sokat segít hidd el. Lehet, hogy a pozitiv élmény hatására majd magától visszaáll a rend, és a vágyakozás!! Próbáljátok meg egyszer-egyszer "lapasszolni" a kismanót mamának, ha van rá mód, és csak egymással törődni.
Sok sikert, hogy visszatérjen a vágy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!