Ti is aggódtatok a terhesség alatt?
Volt egy vetélésem, s most is annyira félek.
6 hetesen voltam uh-n, akkor már dobogott a szíve, s a következő uh 12 hetesen lesz. annyira félek, hogy elhalt a magzat vagy nem fejlődik vagy beteg.
Ez nem normális,igaz? Másnak is voltak hasonló félelmei?
(9+2 hkm)
Szintén zenész.. Nyáron 11+3-an megállapították, hogy elhalt.. Kb. 2 hete...
Most már 14 hetes vagyok, de a 12 heti UH előtt tiszta idegbeteg voltam... :-/ Nem is beszéletm a babáról, csak feltételes módban: "ha van". Most már nyugodtabb vagyok.
Én vetélés nélkül is aggódtam. Mégis csak egy életről van szó.
Szerintem normális, hogy az embernek ilyenkor még inkább vannak félelmei és kételyei.
Én szülésig paráztam, pedig szerencsére nem volt vetélésem. Az elsőnél aggódtam a legjobban, most a 3.-nál már nem parázok - nem azért, mert ő már nem olyan fontos, hanem azért kevesebb a para, mert már egy csomó mindenről tudom, hogy normális (pl. amikor az elsővel keményedéseim voltak, megijedtem, hogy jajj, nehogy koraszülés legyen, most meg már tudom, hogy nálam ebben a korban ennyi keményedés normális, és nem lesz gond belőle).
Meg a 12. hét előtt jobban aggódik az ember - ha azon túljutsz, könnyebb lesz. Kívánom a legjobbakat!
Persze!
Nekem nem egészen 6 hetesen volt egy vetélésem,és csak mostanában merem elhinni,hogy tényleg sikerülhet kihordani a babámat,hogy érzem mozogni őt.Most 19 hetes vagyok,de természetesen most is aggódok minden vizsgálatkor,hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!