12. heti uh-on megmondták, hogy milyen nemű lesz a babád? Bejött?
15.-én megyünk majd 12 hetesre, és én szeretném tudni, hogy milyen nemű lesz. Mennyire lehet hinni annak a "tipp"-nek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nálunk is megmondták, hogy fiú lesz bár azt mondták ez még csak 80%. Aztán a 18 héten egyértelmű kisfiú lett.:)
Nem tévedtek, mert fiúnk született.:)
nekem azt mondták, hogy "bár mérget nem vennék rá de szerintem lány lesz"!
Azóta még nem voltam uh-n, a héten megyek dokihoz remélem akkor már okosabb leszek.
Bár ahogy olvastam hogy a fiúkkal megszépülnek a kismamák, akkor tuti hogy nekem lánykám lesz, mert annyi pattanás jött ki rajtam (a fejemen a hátamon a mellemen), hogy ez semmiképp nem nevezhető szépülésnek! :)
16+3 hkm
Nekem a 16. héten mondták biztosra, a 12. hetin még tippelni se tippelt a szonográfus.
Egyébként én úgy tudom, hogy a lányos anyák szépülnek meg az extra adag női hormon miatt :))
Mindkettőnél lányt mondtak, és azok is lettek.
De persze csak akkor 100%, amikor megszületik a baba.
A fiamról 12 hetesen már látta az orvos, hogy kisfiú.
A következő babánál (nagy szakértők lévén) a férjem látta, hogy fiú, mondta is az uh alatt, én is láttam, hurrá. Bár az orvos nem mondott rá semmit, de mi azért tudtuk, hogy fiú. 16 hetesen mondta a doki, hogy látja a méhét. A csodálkozásunkra pedig hozzátette, hogy hát ő soha nem mondta, hogy kisfiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!