Meg érezted hogy milyen nemü a kisbabád még mielött megmondták volna?
Figyelt kérdés
Meséljetek a megérzésekröl ha valakinek volt.2011. febr. 24. 11:13
1/24 anonim válasza:
Tudtam az ultrahang koponyaforma alapján. Ha ezt megérzésnek lehet nevezni.
2/24 anonim válasza:
Igen. Egyik éjjel megálmodtam, ahogy egy kétéves forma, szőke, kék szemű gyönyörű kisfiúval sétálok kézenfogva. Onnantól lehetetlennek tűnt, hogy lány legyen:)
Gondolom nem kell részleteznem, hogy hogy néz ki.. ;)
4/24 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy az apjával mindketten barna szeműek és hajúak vagyunk, szóval nem volt olyan egyértelmű:)
Második
5/24 A kérdező kommentje:
A férjem kislányt látott álmában, én meg kisfiút aki kinézetre olyan volt mint egy lány :) A férjem inkább fiút vár, én meg lányt. Persze mind1 csak egészséges legyen! Várom még a válaszokat! :)
2011. febr. 24. 11:25
6/24 anonim válasza:
Pozitív teszt után tudtam, hogy fiú lesz! Mikor közöltem a párommal (másnap), onnantól a fiú nevén emlegettük őt. Ha valaki Lucaként említette (ha lány lett volna Luca lett volna), rászóltunk, hogy fiú lesz.
Ezt a tényt a 12. héten megerősítették UH-al. Azóta is egyértelmű 38 hetes férfi lakik bent.
7/24 anonim válasza:
Amikor pozitív lett a teszt, akkor mondtam a páromnak, hogy tuti kislány. Fogalmam sincs miért éreztem ezt, de végül bejött. Tényleg lány lett.
8/24 anonim válasza:
Az elsőnél éreztem, tudtam, hogy fiú lesz, most a másodikat várom, de nincs olyan erős megérzésem, talán most is a fiú felé hajlok.
9/24 anonim válasza:
A mostani babámnál meg voltam róla győződve, hogy lány lesz. Néhány hete derült ki, hogy kisfiú. Nem kicsit lepődtem meg, annyira hittem a megérzésemben. Előző csemetémnél azonban bejött.
10/24 anonim válasza:
Pozitív teszt napján tudtam,hogy fiam lesz! Amikor kérdezték,hogy mit szeretnék,én mondtam ,hogy nekem tuti,hogy fiam lesz,és így is lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!