Meg érezted hogy milyen nemü a kisbabád még mielött megmondták volna?
Figyelt kérdés
Meséljetek a megérzésekröl ha valakinek volt.2011. febr. 24. 11:13
11/24 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, egy kisfiúval álmodtam kétszer is. Sokáig lányt mondtak, de végül fiú lett.
12/24 anonim válasza:
Bár mi még nem tudjuk biztosan, de a pozitív teszt óta érzem, hogy kisfiú, fiúnéven is hívjuk. Hát majd kiderül ;)
13/24 anonim válasza:
Még mikor csak terveztük a babát mindig fiúban gondolkoztunk(nem tudom miért).Ahogy terhes lettem tudtam hogy kislány lesz.Utána legallább 4 szer kislánnyal álmodtam.Ezt az ultrahang is megerősitette:)
14/24 anonim válasza:
Igen... fiút, lányt kétszer bejött
15/24 anonim válasza:
Mi is kezdetektől fiú néven emlegetjük, párom és apósom is álmodott már vele, mindketten fiút álmodtak. Én nem tudom, igazából nem is merem tudni. Jövő héten kiderül.
16/24 anonim válasza:
Mi eleve kislánynak "gyártottuk" őt, és az is lett! :)
17/24 anonim válasza:
Fiút álomdtam kétszer is, és bejött. Pedig akkor még lányt szerettem volna! Én hülye! =) Ezermegezer lányért sem adnám ma már! =)
18/24 anonim válasza:
Minden vágyam az volt, hogy az első gyermekem fiú lesz, nagyon strapabíró volt az első pár hétben, agyon rosszul voltam, ráadásul, le is voltam strapálva,először láttam őt jobban az Uh-on tudtam fiam lesz, és hát nagyon úgy tűnik az Uh-k alapján, hogy tényleg fiam lesz.31 hetes
19/24 anonim válasza:
Amikor megtudtam, hogy jön a baba, kislányt szerettem volna. De aztán 6-7 hetesen biztos voltam benne, hogy kisfiú lesz. És így is lett. :P
20/24 anonim válasza:
IGEN!!!
Totálisan lányra voltam berendezkedve, aztán 15 hetesen szálltam ki a kádból, és nem is tudom, hogy írjam le, egyszercsak belémhasított a felismerés, hogy fiú. Mintha valaki belekiabálta volna a fülembe, hogy fiad lesz. 1 hét múlva mentünk 4d-re, akkor már biztos voltam benne, hogy fiú, és meg is erősítették. ma már 2,5 éves nagyfiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!