Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg érezted hogy milyen nemü...

Meg érezted hogy milyen nemü a kisbabád még mielött megmondták volna?

Figyelt kérdés
Meséljetek a megérzésekröl ha valakinek volt.
2011. febr. 24. 11:13
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Én valahogy kislányra vagyok beprogramozva és mindig a lányos cuccokat nézem meg van egy olyan érzés bennem hogy a lányok jobban ragaszkodnak felnőtt korukban a szülőkhöz mint a fiúk (bár lehet nem igy van).

Egyre gyakrabban probálok gondolni arra hogy fiú is lehet de tetszik ez az ötlet is. Legyen meg isten akarata. Rá bíztam :)

2011. febr. 24. 14:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Kislányom született, és már az első perctől fogva éreztem. Mikor a 12 hetes uh-on voltunk, akkor olyan csajosnak tűnt a képen! :)
2011. febr. 24. 15:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Elsőnél nem éreztem, kislány lett.Másodiknál határozottan tudtam, hogy fiú-nagyon úgy néz ki eltaláltam-35km.
2011. febr. 25. 00:06
 24/24 anonim ***** válasza:
parom es en is kislanyt szerettunk volna de valamiert kisfiut ereztem.mondtam is a csaladnak,baratoknak,h tuti fiu lesz. a nyakam ra mertem voln tenni es bejott. most 10 hetes a kisfiam
2011. febr. 25. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!