Már elkéstem azzal, hogy szülésznőt fogadjak? 37 hetes vagyok
Én 30 hetesen fogadtam. Orvosom nem volt és nem is akartam. Székesfehérváron úgy működik, hogy meg van szabva, hogy egy szülésznő, hány olyan kismamát vállalhat, akinek nincs orvosa (talán havi 2-3, nem emlékszem pontosan), ez nem tudom, hogy máshol is így van e.
Ha van orvosod nem hiszem, hogy gond, és ő biztosan ajánl is neked. Ha nincs akkor én a helyedben elkezdenék gyorsan utánanézni, keresni párat és telefonálni. De szerintem erre az NST-n is választ tudnak adni neked.
a budapesti Szent Imre kórházban szülök, NST-re sztk-ba járok.
fogadott orvosom nincs.
délután kapom magam, és bemegyek a kórházba körbekérdezek :)
köszönöm a válaszokat, remélem még sikerül találni valakit, aki vállal :)
Húha, az necces lesz.
Akik "jók", azok már biztos foglaltak, nem tudom kit tudnál még becserkészni... :S
Majd írd meg, sikerült-e, és ha igen, kit.
Viszont a jó hír, hogy mivel sok a jó szülésznő, esélyes hogy az ügyeletbe is kifogsz egy kedveset!
végül nem indultam el.. nemrég szült ott az egyik ismerősöm, és azt mondta, hogy egy kivételével nagyon kedvesek, lelkiismeretek a szülésznők, szóval ha az ügyeleten is szülök jó kezekben leszek :) végül is baba még nem maradt benn a pocakban :)
de azért köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!