Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegedi klinikán szülésznőt...

Szegedi klinikán szülésznőt keresek! És információkat!?

Figyelt kérdés
Szeretnék szülésznőt fogadni, de sajnos nem ismerek senkit, és érdekelne van-e valakinek tapasztalata a szülészetről, illetve a szülésznőkről!? Ki(ke)t ajánlanátok? Mi a helyzet mostanában a klinikán? Válaszokat előre is köszi!

2013. jan. 19. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kötekedésből írom, én is így jártam az elején, de van külön szülés témakör és szerintem ott hamarabb választ kapsz az ilyen jellegű kérdéseidre! Szép estét :)
2013. jan. 19. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát felrakom oda is, aztán meglátjuk... Mindenképp fontos lenne, és hátha ott előbb lesz válasz...
2013. jan. 19. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy hallottam, hogy szakmailag mindenki jó a klinikán, nem kell attól tartani, hogy rosszat fogsz ki. Emiatt az első szülésnél (2 éve) én a szerencsére bíztam és nem fogadtam. Egy nagyon kedves, rokonszenves szülésznő volt épp akkor műszakban (Kerekesné Csilla), maximálisan meg voltam vele elégedve. Áprilisra várjuk a 2. babánkat, most sem lesz fogadott szülésznőm, de titkon remélem, hogy megint hozzá kerülök majd. :-) Hány hetes vagy és ki a dokid?
2013. jan. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!