Ti hányadik héten kértétek fel az orvost és/vagy szülésznőt, hogy legyen veletek a szülésnél?
Én már olyan 26. héttől jeleztem neki,hogy szeretném, ha levezetné a szülést. De konkrétan "megbeszélni" valahogy a 30. hét után került rá sor. (ő hívott be magához akkorra) Közölte, hogy ez ugye költségekkel jár, de összeget nem mondott, így arra kérdeztem rá, hogy mennyit szokott kapni. 40-60 ezer között szokott, majd én eldöntöm, mennyit kap.
Szülésznőt nem fogadok.
Én akkor mondtam a dokinak mikor kiderült h babát várok.korházba fogadott mivel nincs magánrendelője még mert kezdő orvos de nagyon jó.a 2. gyerkőcömet is nála szültem és teljesen megvoltam vele elégedve.kb a 30.héten kérdeztem rá újra hogy akkor biztos h vállal e és hogy mennyiért erre azt mondta h persze és nem kér egy forintot sem!Pénzt nem is fogok neki adni mivel nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni egy borítékkal a kezembe de biztos h egy jó nagy ajándékcsomagot viszek neki mert nagyon jó orvos.véleményem szerint.:)
(ha 40ezret kért volna akkor is megfogadom)
Én már a legelején megkérdeztem, hogy mennyi, azt mondta annyi, amennyit gondolunk - ős is arra hivatkozott, amire az előző válaszoló dokija: hogy nem lehet tudni, épp mikor jön a kicsi, lehet hogy 24 órás ügyelet után az éjszaka közepén kell visszajönnie csak hozzám, lehet hogy 1 napig ott kell legyen velem, lehet hogy pont dolgozik, mikor megyünk, lehet hogy 5 perc alatt megszületik.
Nekem ez nagyon szimpi hozzáállás:D
Az első babával 20 ezret adtam, mert az utolsó negyed órára ért be (későn mentünk be, és a beéréstől számított 1 órán belül kint volt a kicsi) és mert a szülésznő is ennyit kapott, pedig végig velem volt. A második babánál 5 órát voltam a kórházban, de reggel 7-délig, így 50 ezret adtunk (csak azért ennyit, mert több babát nem tervezünk, a szülésznőnek meg 30-at, mert ő is épp munkaidőben volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!