Mikortól lehet kézzel is érezni, ahogy a pici mozog?
Figyelt kérdés
első babánk, 17 hetes vagyok, én már érzem, ahogy mozgolódik a baba. férjem nagyon irigy, hogy én már érzem, és szegényem minden este kitartóan fogja a pocimat, meg simogatja, hátha érzi. mondom neki, hogy még nem lehet. mikortól van esélye neki is megérezni, mert nagyon szeretné már.2013. febr. 3. 11:08
1/5 anonim válasza:
Ez babafüggő, meg a hasfalad vastagságától is függ, de kb. 20. héttől van rá esély!
2/5 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, de a 20, 22. hét környékén már lehetett érezni. Nálunk a puszi vált be :). Ha a párom puszilgatta a hasam a baba mindig nagyon belendült és ott mocorgott, ahol a puszi volt.
3/5 anonim válasza:
Én is 17 hetes vagyok és pont néhány napja éreztem őt a kezemmel először. Csak egy mozdulatot és azóta még kb 1-2szer, az is nyugalomban, hanyatt fekve :) Sajnos a páromnak még nem sikerült éreznie, de alakulunk :) Egyébként sokak számára hihetetlen, de magát a mozgást már a 12. héttől érzem, azóta egyre több és határozottabb. Jah, nem tudom jelent e valamit, de még nem sokat nőtt a hasam!
4/5 anonim válasza:
16. hetet töltöttem szerdán, a kis "buborékokat" már a 13. hét óta éreztem, és egy órája a hátamon fekve 2 percig csak rugdosta a kezemet. Hívtam gyorsan a férjemet, de az ő hideg kezét már nem szerette... :) Nagyon jó érzés volt!!! Ja, és első babám!
5/5 anonim válasza:
Én a 17-18. hétben éreztem először "kifelé", de csak a nagyobb rúgásokat. Mivel ez nem folyamatos, csak 1-2 mozdulat, nehéz megmutatni a férjemnek. Szegény általában hiába rohant, utána nem moccant a baba. Most, a 20. héten már tovább tartanak a mozgások, de még így is nehéz elcsípnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!