Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használtatok olyan szopipárnát...

Használtatok olyan szopipárnát ami nem mikrogyöngy hanem szivacs töltetű volt?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm akciósan vett kettőt(egyet fizet kettőt kap) és azt mondta ha kell nekem adja a másikat, ha nem zavar engem hogy szivacstöltetű. Szerintetek az is olyan jó mint a mikrogyöngyös?
2009. szept. 3. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Sőt! A mikrogyönggyel az a baj, hogy kicsit zörög, de amúgy imádom, kisfiam 1 éves koráig szopizott rajta! Csak picit zörög....:(

28 hetes + 21 hós

2009. szept. 3. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne! Szerintem a különbség a annyi hogy a szivacs előbb elhasználódik, eldeformálódhat, de más eltérés kétlem hogy lenne!
2009. szept. 3. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából az lehet a legnagyobb különbség, hogy a mikrogyöngyös (azon a hátrányán kívül, hogy zörög)annyi előnnyel bír, hogy nagyon könnyen formálható olyanra, amilyenre neked jó. Ez a mikrogyöngy össze-vissza guringázik benne, ha neked valahol helyre van szükséged, akkor "csinál" neked helyet a párna. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de aki használt már ilyet, az tudja miről beszélek.

A szivacsos talán egy kicsit nehezebben formálódik,viszont nem zörög, de egyébként, ha neked adja, vagy pici pénzért adja, akkor a szivacsos ugyanolyan jó, mint a gyöngyös.

2009. szept. 3. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Szerettem volna szopipárnát venni de ahol eddig néztem elég drágának tartom, viszont így hogy 'ajándékba' kapom...csak azt nem tudtam jó-e attól hogy szivacsos. Mégegyszer köszi.
2009. szept. 3. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!