Használtatok olyan szopipárnát ami nem mikrogyöngy hanem szivacs töltetű volt?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm akciósan vett kettőt(egyet fizet kettőt kap) és azt mondta ha kell nekem adja a másikat, ha nem zavar engem hogy szivacstöltetű. Szerintetek az is olyan jó mint a mikrogyöngyös?2009. szept. 3. 11:21
1/4 anonim válasza:
Sőt! A mikrogyönggyel az a baj, hogy kicsit zörög, de amúgy imádom, kisfiam 1 éves koráig szopizott rajta! Csak picit zörög....:(
28 hetes + 21 hós
2/4 anonim válasza:
nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne! Szerintem a különbség a annyi hogy a szivacs előbb elhasználódik, eldeformálódhat, de más eltérés kétlem hogy lenne!
3/4 anonim válasza:
Igazából az lehet a legnagyobb különbség, hogy a mikrogyöngyös (azon a hátrányán kívül, hogy zörög)annyi előnnyel bír, hogy nagyon könnyen formálható olyanra, amilyenre neked jó. Ez a mikrogyöngy össze-vissza guringázik benne, ha neked valahol helyre van szükséged, akkor "csinál" neked helyet a párna. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de aki használt már ilyet, az tudja miről beszélek.
A szivacsos talán egy kicsit nehezebben formálódik,viszont nem zörög, de egyébként, ha neked adja, vagy pici pénzért adja, akkor a szivacsos ugyanolyan jó, mint a gyöngyös.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Szerettem volna szopipárnát venni de ahol eddig néztem elég drágának tartom, viszont így hogy 'ajándékba' kapom...csak azt nem tudtam jó-e attól hogy szivacsos. Mégegyszer köszi.
2009. szept. 3. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!