Terhesen mikor kezdtetek undorodni bizonyos ételektől vagy szagoktól?
Figyelt kérdés
É 6 hetes leszek,de még egyszer sem volt,hogy rosszul lettem volna valamitől. Vagy ez később kezdődik?2013. jan. 31. 14:16
11/16 anonim válasza:
4. héttől 12. hétig voltam rosszul mindentől, a hűtő szagától, a férjem arcszeszétől a kedvenc ételeimtől. Szerencsére csak 1x lett hányás a vége, inkább csak öklendeztem, de azt rengetegszer. Nagyon vártam a 12 hetet, szörnyű volt.
12/16 anonim válasza:
5-6 hetesen kezdődött, jött vele az öklendezés és a hányás is.
13/16 anonim válasza:
Nekem is 5-6 hetesen és még tart... 17+1hkm :((((((
14/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Amúgy örülj neki ha szerencsés vagy és elkerülnek a rosszul létek. Nekem bármennyi pénzt megért volna, hogy elmúljon, deháááát.... :/
15/16 anonim válasza:
6. és 10.hét közt volt a tetőpont, a kávé és a tükörtojás szaga irritált a legjobban. A 10. hét után enyhültek a tünetek, de a Burger King és a Meki látványától is öklendezek a mai napig.
14 hkm
16/16 anonim válasza:
6 hétől kezdödött most vagyok 9+3 hetes és mindentől rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!