18 hetesen sok a 2 kg hízás? A védőnőm kórházzal riogat :- (
Figyelj! Nem kell a kórháztól félned! Tényleg nagy hülyeséget mondott! Nekem volt mitől félnem, mert eleve 100 kg-val indultam és még így is azt mondták, csak hogy figyeljek oda, hogy mit mikor és mennyit, és hogy max 10-15 kg!!!!!! Meg is lepődtem, hogy ilyen sokat mondtak, de azért 2 kg-ért ilyen herce-hurcát, hát nem tudom az ilyennek nincs jobb dolga mint ijesztgetni a kismamát?
Jah és 14 hetes vagyok és + 1 kg-nál járok! Ezt azért nem lehet így kiszámolni...
én ne hari de kivagyok az ilyen védőnőn még ha túlsúllyal indítottál az a 2 kg akkor sem sok!!!!
szerencsére az enyém egy angyal , csak jót tudok róla mondani !!!!!!! de ő biztos nem hülyítene ilyen baromsággal....
bakker sok a feles ideje ha behív hetente méreckedni.....
én váltanék!!!!
nem irigyellek... :(
Én 6 kg pluszba vagyok 20 hetesen és senki nem mondta hogy sok lenne nem is érzem annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!