160 grammos ch diétára ítéltek nem cukor, hanem a sok súlyfelesleg miatt, hogyan és milyen módon csináljam ezt a diétát? Hogyan osszam el az étkezéseket és főleg mit és mennyit egyek ( főtt kajás vagyok )
Itt egy szinte teljesen ugyan ilyen kérdés, hátha segít. (már ha nem Te írtad)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
reggeli:30g ch
tízórai: 20g ch
ebéd: 50g ch
uzsonna: 20g ch
vacsi: 40g ch
Mennyit híztál hogy ilyen drasztikusan kell diétáznod? Nem elég ha kerülöd a kenyeret, krumplit, rizst és a tésztát?
Innen számolhatsz: az értékek 100g-ra vonatkoznak
Minden jót!
Én 30, ill. 35 kg-ot híztam a két terhességem alatt. A védőnő hajtogatta a diéta szót, de semmi konkrét segítséget vagy utasítást nem kaptam. Állítólag veszélyes lehet,, nekünk szerencsénk volt, a gyerekekkel is rendben volt minden, velem is. /csak azóta is kövér vagyok :(/
Boldog babavárást kívánok a hátralévő pár hétre, aztán könnyű szülést! :)
Itt ajánlanak diétát is
Én is 160ra vagyok ítélve, de nekem a cukor miatt, én csak 5kilót híztam összesen, pedig nagyon sovány vagyok és erre is csak hümmögtek :(
7:00- 25g lassú szénhidrát pl.5 deka barna kenyér
10:00- 20g (10g gyors-10g lassú szénhidrát) 2dl tej, 2 dkg rozskenyér
13:00 50g szénhidrát (max. 20g gyors)
16:00- 20g gyors- 30dkg alma
19:00 30-40g (10g gyors, 20-30g lassú) pl: 2dl tej 4-6dkg barnakenyér
Én felvágottakat ehetem, de ha neked fogyóznod kell, figyelj a husikra is a kalória miatt!
1 szelet kenyér 2-3 dkg, én jó vékonyra vágom akkor csak 2 és legalább becsapom egy picit magam :)
Cukrot, mézet tilos!
Zöldségekbe elég kevés van, rakott káposzta, zöldborsófőzelék ha már éhezel :)
Krumpli, rizs, fehérkenyér csak mértékkel, azokban is elég sok van!
Remélem ebből tudsz csipegetni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!