31 hetes kismama vagyok, furi "tünetekkel". Nektek voltak hasonlók?
Figyelt kérdés
Néhány napja nyilalló érzés van a "pisilős részen", mikor lépek, mintha le akarna valami szakadni. meg a nagyajkaimban mintha izomláz lenne. nagyon furi. más is érzett hasonlót? mi lehet ez?2013. jan. 30. 08:33
1/7 anonim válasza:
Én 17 hetes vagyok, de már én is átestem egy párszor ezen. Megkérdeztem a dokimat, azt mondta teljesen normális. Ahogy helyezkedik a baba, valószínűleg nyom valami ideget.
De itt is volt több ilyen kérdés, és mindre azt írták, hogy teljesen normális. :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi-köszi! nem tartok attól, h. nem lenne normális, csak gondoltam valaminek a jele, pl. nem szedek elég magnéziumot,vagy mert faros a baba, netán nyílik a méhszáj...
2013. jan. 30. 09:10
3/7 anonim válasza:
Hát erre nem merek biztosat mondani, majd biztos jön valaki, aki okosabb nálam. :)
4/7 anonim válasza:
Én is éreztem hasonlót, de inkább az izomlázas érzés volt a gyakoribb. Szintén faros volt a babám. Nekem nem jelzett semmit, mert kb 30. hét körül jelentkezett és 37. héten született.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nyomhat a baba valami ideget, ez normális. Annak idején nálam is hasonló tünetek voltak, annyira fájt a csípőmtől a térdemig, hogy néhány napig sántítottam, úgy fájt.
6/7 frászkarikaborsó válasza:
Igen, volt nekem is ilyesmi, én a méhszáj nyílásával kapcsoltam össze, mert amikor ezek a tünetek előjöttek, utána már 1 ujjnyira nyitva voltam a következő vizsgálaton. Továbbra is megmaradtak ezek a furcsaságok, és pár nap múlva elfolyt a víz, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam (fájások nélkül). Mikor lesz a következő vizsgálatod? Ha még sokára, akkor inkább próbáld meg nem erőltetni magad addig. Nekem már időben volt úgyhogy én még rá is tettem egy lapáttal mert nem akartam túlhordani.
7/7 A kérdező kommentje:
4 hét múlva lesz a köv. vizsgálat ... remélem nem szülök még...
2013. jan. 30. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!