Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismama vagyok, furi...

31 hetes kismama vagyok, furi "tünetekkel". Nektek voltak hasonlók?

Figyelt kérdés
Néhány napja nyilalló érzés van a "pisilős részen", mikor lépek, mintha le akarna valami szakadni. meg a nagyajkaimban mintha izomláz lenne. nagyon furi. más is érzett hasonlót? mi lehet ez?
2013. jan. 30. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 17 hetes vagyok, de már én is átestem egy párszor ezen. Megkérdeztem a dokimat, azt mondta teljesen normális. Ahogy helyezkedik a baba, valószínűleg nyom valami ideget.

De itt is volt több ilyen kérdés, és mindre azt írták, hogy teljesen normális. :)

2013. jan. 30. 08:37
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi-köszi! nem tartok attól, h. nem lenne normális, csak gondoltam valaminek a jele, pl. nem szedek elég magnéziumot,vagy mert faros a baba, netán nyílik a méhszáj...
2013. jan. 30. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát erre nem merek biztosat mondani, majd biztos jön valaki, aki okosabb nálam. :)
2013. jan. 30. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is éreztem hasonlót, de inkább az izomlázas érzés volt a gyakoribb. Szintén faros volt a babám. Nekem nem jelzett semmit, mert kb 30. hét körül jelentkezett és 37. héten született.
2013. jan. 30. 10:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nyomhat a baba valami ideget, ez normális. Annak idején nálam is hasonló tünetek voltak, annyira fájt a csípőmtől a térdemig, hogy néhány napig sántítottam, úgy fájt.
2013. jan. 30. 11:11
 6/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
Igen, volt nekem is ilyesmi, én a méhszáj nyílásával kapcsoltam össze, mert amikor ezek a tünetek előjöttek, utána már 1 ujjnyira nyitva voltam a következő vizsgálaton. Továbbra is megmaradtak ezek a furcsaságok, és pár nap múlva elfolyt a víz, akkor már 2 ujjnyira nyitva voltam (fájások nélkül). Mikor lesz a következő vizsgálatod? Ha még sokára, akkor inkább próbáld meg nem erőltetni magad addig. Nekem már időben volt úgyhogy én még rá is tettem egy lapáttal mert nem akartam túlhordani.
2013. jan. 30. 15:17
 7/7 A kérdező kommentje:
4 hét múlva lesz a köv. vizsgálat ... remélem nem szülök még...
2013. jan. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!