Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek esetleg kismama ezekkel a tünetekkel?
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok és tanácsot tapasztalatot szeretnék kérni a tüneteim alapján lehetek kismama? @char
Rendszeresen együtt vagyunk a Párommal és ma kellett volna megjönnie, de semmilyen jel nem utal arra, hogy meg is fog jönni!
*Egy hete kb. 3 nap délelőtt 10 óra körül hányinger volt rajtam, elég erősen!
*A múlt héten egyik délután egy szúró érzést éreztem a bal petefészek táján, azt hittem azonnal megjön, de semmi! Ez a szúró érzés nem jelentkezett többet!
*Tegnap előtt óta, minden végtagom iszonyatosan fáj, ma már hőemelkedésem is volt.
Ma délelőtt csináltam egy tesztet, mely negatív lett - mindig óra pontos a menszeszem ezért voltam izgatott és teszteltem!
Szeretnék tanácsot tapasztalatot kérni!
Köszönöm Mindenkinek!
A teszt lehet fals negatív az első pár napban, ismételd meg egy hét múlva.
A tünetek lehetnek valami vírustól is, és ugyanezen okból eltolódhatott a ciklusod.
De egyébként elég gyanús.
ezek nem terhestünetek.
Hányinger- akár az éhségtől is lehet... nekem is volt 2hétig ilyen tünetem, pedig az fix, hogy nem nézek gyermekáldás elé... sőt szag és ízérzékeny is voltam, pedig semmi:D pont megvolt:D
Szúró érzés: akár az ovud is lehetett.
Végtagfájdalom, és hőemelkedés: egy kezdődő vírusfertőzést is mutathat.
Ha a teszt negatív, rá is van írva a tályékoztatóra, hogy nem jeleti 100%-re, hogy nem vagy terhes. Ha egy hét múlva sem jelentkezik a menzid ismételd meg...
A lányommal 2hét késésnél mutatta ki a teszt a terhességet, ám én tünetmentes voltam.
Üdv 2csemetés anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!