Mennyi az a minimum hét, amit ki kell húzni terhesen?
Figyelt kérdés
A koraszülésre gondolok. Mikor bíztos, hogy nem hal meg a baba?2013. jan. 29. 22:20
11/15 frászkarikaborsó válasza:
Én 25 hetesről hallottam hogy életben maradt, de ilyen korán még elég kevés rá az esély. A 28-29 hét a vízválasztó, innentől már elég jó esélyei vannak arra hogy nem csak életben marad, de fogyatékos sem lesz.
12/15 A kérdező kommentje:
A védőnőm is a 29 hetet mondta. De az is még több mint 3 hét.
2013. jan. 30. 15:42
13/15 Anita8401 válasza:
Nyugodj meg minden rendben lesz ;-) benn marad a babó és nem lesz baj :-) .
Ne aggódj :-) bízz a babádban meg magadban :-) .
14/15 frászkarikaborsó válasza:
Van valami konkrét oka hogy ennyire aggódsz, vagy csak ilyen izgulós vagy? Na nem mintha én jobb lennék, egész terhességem alatt úgy vártam a 28. hetet mint a messiást, és csak utána tudtam megnyugodni.. nagyon sokat keményedtem, és valamikor a 29. hét környékén volt egy olyan nap amikor azt hittem szülök, mert 5 perces keményedéseim voltak. Aztán szerencsére sok magnéziumot bevettem és elmúlt, végül 38 hetesen szültem. Neked is hasonlót kívánok, akár van most konkrétum amiért aggódsz, akár nincs! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Én is voltam keményedések miatt kórházban 3 hete, akkor "csak" megrövidült a méhnyak. Most már 1 újnyira nyitva vagyok. Keményedni nem keményedek sokat, napi 5-6. A doki szerint 10 alatt normális. De a derekam alja az egész nap görcsöl és feszít. Pénteken leszek 26 hetes, én 30 hétig legalább ki akarok tartani.
2013. jan. 30. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!