Baj ha terhesen kívánom nagyon a szexet? Hányadik hónapig lehet szexelni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 07:50
1/9 anonim válasza:
ha nem tiltja az orvos, végig lehet, szülésig
3/9 anonim válasza:
Így van, ahogy az előttem válaszoló írta, ha nincs baj végig lehet. Nekem csak azzal viccel a doki mindig, hogy ne durvuljunk, a szadot hagyjuk a szülés utánra:-) ezt nála mindenki megkapja:D
4/9 A kérdező kommentje:
És a cigivel mi a helyzet?
2013. jan. 29. 07:54
5/9 anonim válasza:
válaszoltam privátban, kevés kismama teszi le a cigit, aki előtte nagy bagós volt, de árt a babának, mint ahogy neked is
6/9 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok és én is így vagyok, hogy nagyon kívánom az elejétől kezdve a szexet. :) Szerencsére apának sincs ellenvetése. :)
Én a cigiről leszoktam. Nálam nem volt kérdés.
10 éve mondom, hogy senki ne dumáljon bele abba, hogy cigizek majd a baba kedvéért leszokok ha eljön az ideje.
Eljött és így is tettem.
7/9 Czinkapanna válasza:
A szex mehet addig amíg az orvos engedélyezi én is sokkal jobban akartam mint előtte:)A cigi nem az előttem szóló nagyon ügyes én is így voltam én 13éves koromtól kezdve napi 1doboz cigit el szívtam de mivel volt egy vetélésem amikor megint terhes lettem 28évesen letettem mert ha van benned egy kis élet már nem csak magadat mérgezed én feltem h ne hogy baja legyen vagy ha lett volna is baja ne hibáztassam ezért magamat úgy h ha igazán akarod és szereted a kicsikédet leteszed a cigit mert neki egyáltalán nem használ:(
8/9 anonim válasza:
Szia!Én cigiztem a terhességem elött mikor megtudtam bevallom őszintén még 2 hétig cigiztem aztán azóta semmi,a szex...:)Én is kívánom de nekünk sajnos nem lehet:(
9/9 anonim válasza:
Én 9 hetes kismama vagyok,folyamatosan kívánom a szexet. Minden nap elkapnám a férjem egy hosszabb-rövidebb menetre.😜 Szerencsére apának is tetszik. 😄 Én is cigiztem a terhesség előtt,de amint pozitív lett a teszt,abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!