Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy hagyta abba az elevit...

Ki hogy hagyta abba az elevit szedését?

Figyelt kérdés
34-hetes vagyok eddig minden nap szedtem de már nem nagyon kellene azt mondta az orvos.most azt csinálom hogy egyiknap veszekbe másiknap nem,és lassan már csak úgy szeretném hogy egy héten 2-szemet amig elnemfogy van még 20-szem.ettöl nem lesz baja a babának úgye?
2009. szept. 2. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
én ugy tudom,hogy a terhesség végéig,söt a szoptatás alatt is szedhetö.mért lenne baja,ugy szeded,ahogy akarod,de szerintem a vitamin továbbra is kell.én végig szedni fogom,ezcsak vitamin.
2009. szept. 2. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod most beszedni, akkor jó lesz az majd a szülés után is. Szoptatáshoz is kell a vitamin!

Én a 26.hétig szedtem, aztán már csak néha, heti párszor, szülés óta viszont minden nap!

Üdv, 9 hónapos édesanya.

2009. szept. 2. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
5 hetesen vettem egy dobozzal, azt szedegettem, persze volt úgy hogy kimaradt egy nap. Pont a 12. hét végéig kitartott, akkor már nem vettem másik dobozzal, azóta sem szedek semmit. Változatosan táplálkozom, naponta többször gyümi, zöldség, kefír, joghurt, a véreredményem is azt igazolja hogy nincs szükség pótlásra.
2009. szept. 2. 19:15
 4/4 anonim válasza:
Én 6. héten mentem el orvoshoz, mondtam, hogy szedem az elevitet. Azt mondta hogy hagyjam abba ne szedjem, egyek inkább rengeteg gyümölcsöt zöldséget stb. Az elevit tele van olyan vitaminokkal ami súlygyarapodást okoz, mind a baba, mind az anyuka számára. Azt mondta ha szedném 1 kg-al minimum több lenne a baba súlya születésnél és azzal csak én szenvednék meg szülésnél. Ma voltam UH-n 36 hetes vagyok és 2900g a baba :)
2009. szept. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!