27 hetes vagyok, szeretném abbahagyni az Elevit szedését, és helyette Hipp Natalt inni. Lehet?
Szia!
Én 23 hetes vagyok és elevitet szedek, de a múlt héten azt mondta a védőnő, hogy hagyjam abba és majd a 36-37. hét körül kezdjem el újra szedni, mert nagyon felfújhatja a babómat. Szerintem nem kell szedned, de azért kérdezd meg a védőnődet vagy a dokidat.
Boldog babavárást :)
Szia!
Mindenképpen szeretnél vitamint szedni? Hiszen itt a csümölcsszezon!!:) Szerintem csak egyél sok finomságot,semmi szükség azokra a vitaminokra. Én egyáltalán nem szedtem vitamint,csak vas tablettát. Most 6 hónapos a kislányom és egészséges:))
Szia!
Én is 27 hetes vagyok, én is áttértem a Hipp-re, igaz a 15 hét környékén, és mert a bogyóktól rosszúl voltam. Szerintem semmi gond ezzel, ugyanazok a vitaminok vannak benne mint az Elevitben, csak ez folyadék. És természetes, úgyhogy az előttem válaszolóval egyetértve, nem hiszem hogy óriásbébid lenne tőle, és tényleg nincs gyógyszer jellege. Én szerintem végig iszogatni fogom. Nem azt mondom, hogy ha elfelejtem egy-két nap, akkor pánikba esem!!! Két-három naponta szertintem csak használ, főleg ha nem eszel amúgy természetes vitaminforrást.
Tiszta vicces! Nem hogy kívánósak lennénk, inkább van amit nagyon nem kívánunk? Én a rántott húst nem bírom megenni, gyümölcsből meg szinte csak az őszibarackot, pedig imádtam a gyümi minden fajtáját.
Boldog babavárást!!!
Nyugodtan térj át Hipp Natal-ra, egyből lehet váltani. Azért még 13 hét hátravan, ami egyáltalán nem kevés, a babád most fog csak igazán beindulni a növekedésben, a vitaminokat és a tápanyagokat ugyanúgy el fogja venni a szervezetedtől, sőt, még inkább. A vitaminoktól bajod nem lesz sem terhesen, sem terhességen kívül. Én még mindig azt mondom, hogy egy személyes táplálkozási tanácsadó is kevés lenne ahhoz, hogy mindenből az optimális mennyiséget juttassuk be a szervezetünkbe, ne többet, ne kevesebbet, a komplex vitaminok viszont ezt megteszik. A te esetedben pedig, hogy nem igazán eszel gyümölcsöket különösen indokolt, véleményem szerint. (Sőt, még szoptatás alatt is az lenne.)
Arra, hogy sok-sok másik terhes nő nem szedett és így is jó volt, csak egy példát hoznék fel: nagyon sok nőnek jól áll a vörös haj. Nekem jobb a szőke, barna. Nem is leszek vörös. Mert mások vagyunk. Lehet, hogy valaki boldogan elél külön vitamin nélkül, a másik húsz embernek viszont szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!