Intim kérdés kismamákhoz?
Hello!
Én a 23. hét óta vagyok eltiltva, még az orgazmustól is, hisz az elég intenzív méhösszehúzódásokat eredményezhet.
Az én eredményem c2000 és folyamatos haskeményedés volt, ezért kellett leállni. De nem voltam önző, a páromnak azért jó sora volt. Most 39 hetes vagyok és alig várom, h megszülessen a babám, így nem fogom vissza magam én sem!
Kitartást!
Én a 12. hétig valamint az utolsó 3 hónapban voltam eltiltva vérezgetések miatt. De a 20. héttől már óvatosságra voltunk intve a keményedések miatt, úgyhogy akkor is max hetente egyszer voltunk együtt...A falat kapartam már, mert persze a férjemnek ment a "szolgáltatás nyújtás" végig :)
Úgy vártam a 6 hetes kontrollt, mint a messiást!
De megéri, én mindig arra gondolta, hogy csak egészséges legyen a babám, és időre szülessen...ez a legjobb visszatartó erő! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!