Intim kérdés, mit csináljak?
Szia!
Semmiképpen se! Nem azért mert prűd vagyok, jómagam is kedvelem, de méhösszehúzódásaid lesznek, és az nyitja a méhszájat.
Cáfolom mindet.....méhösszehúzódások attól??? Aztán miért?
Az az orgazmustól van, az análnak semmi köze hozzá. Nálunk a férjem nagyon szereti de én csak akkor engedem ha nagyon fel vagyok izgulva, az olyan ajándék néha neki:-) most 24 hetes vagyok 2-3 volt eddig a terhesség alatt. Tehát.... egy dolog ami árthat az a fertőzés veszély, de ez csak és kihangsúlyozom CSAKIS akkor van ha anál után visszateszi a hüvelyedbe, na ezt az egyet TILOS. De hüvely után, ha először akkor főleg rengeteg síkosítóval (legjobb a Bartolne a patikából) szuper lesz:-) Amikor én hagyom magam azok a legjobb orgazmusaim:-) de ugye mi után nekem jó volt még neki is jó kell legyen az nem mindig annyira jó már, meg az első percek, de ha lassan csinálja és sok a síkosító akkor nagy élvezet lesz:-) Őszintén szólva mikor én a férjemmel összekerültem 6 éve akkor ő mondta, hogy neki ez néha nagyon jó lenne, én nagyon lassan jöttem bele, és nem is mindennapos, de így igen jó tud lenni:-) Hajrá:-) Ha van kérdés írj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!