16 hetes terhes vagyok, és 7 napból 4-5-ször fáj a fejem. Baj lehet a "sok" gyógyszer?
Már reggel fejfájással ébredek... Iszonyatos, hasogató fejfájás. Van, amikor enyhébb, vagy idővel magától elmúlik. Sajnos ez a ritkább eset, általában már hányingerem is lesz a tőle, akkor szoktam gyógyszerhez nyúlni. Az Algopyrin olyan, mint egy nyakleves, ha már nagyon nem bírom, egy fél szem Saridont szoktam bevenni, de van, hogy attól sem szűnik, csak ha 4-5óra múlva beveszem a másik felét is...
Szóval arról szeretnék érdeklődni, hogy árthatok-e, és mit a gyermekemnek a gyógyszerrel???
Köszönöm szépen!
ugyanúgy 16 hetes vagyok, mint te, és nekem is egy hete fáj a fejem... nem múlik semmire. hol erősebb, hol gyengébb, de néha az elviselhetetlenség határait súrolja.
nem tudom, én gyógyszert nem vettem még be, és nem is akarok. nem hiszem el, hogy nem árt. szenvedek inkább.
amúgy azt olvastam, vitaminhiány okozhatja. próbáld meg kalciumot, magnéziumot pezsgőtabiban és aludj egyet. nekem valamelyik nap attól elmúlt vagy 10 órára :)
aztán újrakezdődött. remélem nem fog ez a végéig menni, mert a falba verem hamarosan a fejem...
A hüvelyk és a mutatóujjad közötti lágy részben a kezeden, keresd meg azt a pontot,ami a legjobban fáj,és nyomd 1 percig.El fog múlni a fejfájásod.
Semmilyen gyógyszer nem használ a magzatnak.
Ez valami ragály!!!!!
16 hetes vagyok és péntek óta fáj fejem !!!!!!!!!!!!
Panadol olyan mint csoki, semmit sem ér fejfájásra.
Ma az algopirint vettem be, az jó volt, de nekem is saridon hat, csak azt elvileg nem szabad, mert no-spa van benne ami görcs oldó!
Lehet, hogy nem sokat segítek, de azért megosztom veled, hogy én is a 16. hét körül jártam, amikor szűnni nem akaró fejfájás gyötört. Akkor is, ha reggel felkeltem. Ha sokat aludtam, ha keveset, ugyanaz volt. Semmit nem vettem be rá, mert azért olyankor még elég pici a babóca. Ráadásul nekem itt volt a fejfájás mellé a két "nagyobb" gyermekünk is, akik nem is túl nagyok. Szóval szenvedős volt.
Próbáltam sokat inni, és sokat levegőn lenni a gyerekeimmel. A szabadlevegőn sokkal elviselhetőbb volt a fejfájás.
Nem emlékszem mennyi ideig tartott, de elmúlt. Talán 2-3 hétig, amíg elő-előjött.
De kitartás! Egyáltalán nem hiszem, hogy a terhesség végéig így maradna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!