Van itt olyan aki gyógyszer mellett lett terhes?
yadinne baba lett az elsö a másik meg orvosi utasitás (1 hónap müvi ciklus után lett baba
makk egészséges
szintén yadin mellett én nekem fura tüneteim, (hízás, "bél mozgás", székrekedéssel)miatt kezeltek félre ..végig vastagbélelzáródással (ezt tapintotta ki meg hallgatta meg a háziorvos) 24.héten derült ki h terhes vagyok...
jelentem végig "rendes" ciklus volt rosszul lét nélkül..ugyanaddig és ugyanolyan mennyiség pontosan ..
Szia!
Symicia mellett lettem terhes, pont a ciklus kozepen "jott meg" egy napra, raadasul eleg fajdalmasan, nagyon megijedtem hogy esetleg a par honappal azelotti mehszajseb mutet miatt van, vagy ciszta, vagy petefeszekrak, szoval mindenre gondoltam mar ugyhogy bejelentkeztem a dokimhoz a kovetkezo menstruacio utanra...ami aztan nem jott meg :D Teszteltem egy pozitivat, es a kovetkezo level gyogyszert nem kezdtem el. Amugy 7 eve szedtem fogamzasgatlot.
Doki csak annyit mondott mikor mondtam az egy napos verzest meg a tesztet, hogy "hat elofordul", es hogy az egy napos verzes implantacios verzes volt. Orulok hogy ilyen koran eszrevettem, vegulis megtermekenyules utan csak 2 hetig szedtem tovabb a gyogyszert.
Ma vagyok 27 hetes, a baba eddig teljesen rendben van :) (kopp kopp)
Szia!
Barátnőm szedte a gyógyszert már kb. olyan 2-3 éve, aztán nem jelentkezett a mensije. Elment dokihoz, aki azt állapította meg, hogy valami nem jó nála a gyógyszer miatt, Ezért felírt neki egy újat mondván majd az meghozza a mensijét. Hát nem hozta! Aztán közel 4 hónapos volt, mikor majdnem leesett a vizsgálóról és még a doki is majdnem a székről a döbbenettől. Hát tényleg megdöbbentünk rendesen mi is, mikor elmesélte. Bár ezt a dokit sem értem, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!