Normális, hogy minden éjjel egyszer ki kell mennem pisilni 15 hetesen? Nektek is kell?

Òh ne gondold.Nekem volt,hogy a lányommal a 20-41.hétig éjjelente 3x voltam.
attól függ mennyit iszol este.Most pl.este 8 után nem iszom semmit,így lefekvés elött elmegyek wc re,es nem megyek csak reggel.A lányommal úgyis ébredek minden éjjel......

Szerintem normális. Nekem az első harmadban sem kellett állandóan (többször is) kirohangálni, viszont egyszer mindenképpen megyek a mai napig. Korábban inkább hajnalban, 5 óra körül, kb. a 22. héttől pedig inkább éjszaka járkálok ki (még sötétben 1-2 óra körül) Nekem az a furcsa, hogy ilyenkor nem azért megyek, mert hú de kell pisilnem, mint normálisan, hanem felébredek, és egyszerűen irány a wc, mert mennem kell. Pisilek, és utána jobb az alvás, egyből visszaalszom. Valamikor még teljesen fel sem kelek, félálomban vánszorgok a wc-ig. Szóval szerintem normális, és később pedig a babó fogja nyomni a hólyagot, azért kell menni többször...
27 hkm

Szia!
28 hetes vagyok és éjjelente 2x mindig ki kell menjek a wc-re. Az első trimeszterben volt, hogy 6x, később a 2. 3x is... nos ez azóta javult! Nyugi, teljesen normális dolog!

Örülj neki, hogy csak egyszer kell! Én most vagyok 27 hetes, de még mindig kijárok legalább 3*. Régebben volt, hogy szinte óránként. Én már ennek is örülök...
Szóval nyugi, nem vagy egyedül. :)

szió! nálunk is hasonló a helyzet eddig is keltem legalább egyszer, de most a kis drágám úgy döntött, hogy készül a focidöntőre és pár napja a húgyhólyagomat használja lasztinak:-) megsokszorozódott a pisilés:s!
Kitartás!:-) 22hetes km

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!