Más is ilyen rettentően sokat jár pisilni? Kb. óránként, de van, hogy fél óránként.28 hetesen normális ez így?
Figyelt kérdés
Néha ha felállok úgy megnyomja a baba,hogy csak úgy szaladok.Meg azt is érzem,hogy sokszor feszíti magát és akkor is kell mennem.Éjszaka is megyek legalább egyszer.De az az érdekes,hogy nem pisilek olyan sokat,inkább csak az inger van,gondolom a nyomódástól!Nálatok mi a helyzet?2009. dec. 8. 12:50
1/9 anonim válasza:
Igen majdnem mindenkinel igyvan.nekem ez a 3ik terhessegem az elso 2 nel mar utaltam pisini menni annyit mentem.Nyugi szules utan elmulik de addig ez mar igy lesz.
2/9 anonim válasza:
jajj,ne is mondd!Ismerős a helyzet.Te szerencséseb vagy nyilván,mert én éjjel is felkelek legalább négyszer.27. hétben vagyok.Jó babavárást,kislányod lesz?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen,miért ez összefügghet ezzel?
2009. dec. 8. 13:54
4/9 anonim válasza:
Szia! Én is 28 hetes km vagyok és velem is ugyanez a helyzet, mint veled sőt én északa 5-6 szor is felkelek pisilni, de a legroszabb az az egészben ,hogy csak 1-2 csepp az egész. De mindig úgy érzem, hogy rögtön bepisilek.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én is mindig úgy érzem,hogy rögtön bepisilek.Néha azért elég kellemetlen ez,főleg,ha elmegyünk valahova.De ezek szerint nem vagyok egyedül!
2009. dec. 8. 14:23
6/9 anonim válasza:
Kitartás már nem olyan sok van hátra, hogy a karjainkba tarthassuk a picurkánkat addig meg majdcsak kibirjuk valahogy.
7/9 anonim válasza:
Sziasztok nállam detto ugyanez éjjel kb 4 x megyek de van hogy 5 percenként.akkor persze a 4 átlag megdől kb 6-8 alkalomra már hulla fáradt vagyok,ha du lefexem aludni akkor is csak 1 órát tudok mert fel kell kelnem pisilni.
De óránként én is megyek nappal de van hogy 2 csepp de annyira nyomja a mano valamikor fáj felkelni annyira kell pisilni.Párom már elnevezett pisimanonak.:-)
Hát ez van a lényeg hogy a babó jol van nem sok van már had focizzon a hugyholyaggal kitartás csajok mindenkinek boldog babavárást.:-)
8/9 anonim válasza:
Jajj azt nem irtam 29 hetes vagyok utolso voltam.
9/9 anonim válasza:
Jársz még majd sűrűbben is(-: Én a 34. héten már szinte 15-20 percenként tudnék menni, de rájöttem, hogy néha csak a baba "viccelődik" velem és elmúlik sokszor az inger, amikor elmozdul. Egy tanácsot fogadj meg, ha nem akarsz rosszul járni. Amikor csak lehetőséged van rá (és persze normális a wc)mindig menj el wc-re, ha kell, ha nem kell. Soha ne indul el sehove enélkül, mert 10 perc múlva biztos rádjön...34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!