Fél óránként felébredek arra, hogy fáj a combom, mindig forgok emiatt. Más is van így? 39 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 07:39
1/5 anonim válasza:
Hajjaj! kb. 2 hónapja vagyok így, mert csak az oldalamon tudok aludni. Néha egészen kibírhatatlan tud lenni. Viszont, ha napközben többet mozgolódok,akkor este kevésbé érzem.
Én is a 39.hetet töltöttem.
2/5 anonim válasza:
Nekem a combtövemnél, belül a hajlatnál fáj nagyon. Olyan mintha egy inszalag, vagy izomszalag állandóan be lenne feszülve. Ha sokat fekszem egyik oldalamon, akkor nekem a csipőcsontomnál fáj, gondolom a csontom nyom. Én is egész éjjel forgolódok emiatt, a párom már nem is tud rendesen aludni tőlem.
Kitartás, nemsokára már vége lesz!!! Én már alig várom!
Könnyű szülést mindenkinek!!
37 hetes km
3/5 anonim válasza:
Ahogy olvastalak titeket,mintha rolam írtatok volna.Csak még annyit hozzá,hogy nekem a combom belso felénél nyom egy idegszálat is ,ami osszerándul,ha tobbet megyek vagy állok,de már nincs sok hátra 40 h km.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi és könnyű, gyors szülést mindenkinek!!
2009. szept. 2. 13:49
5/5 anonim válasza:
hajjaj! 34 hetes vagyok, es mar vagy hat hete ugyanez van nekem is! Altalaban reggel fele, mikor ebredezek, de meg szeretnek aludni (6-7 ora kozott), de ugy faj a combom kivul, egesz felul, hogy nem tudok visszaaludni. Kaptam harisnyat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!