2-3 óránként felébredek éjjel, mitől lehet? Mit tegyek, hogy végre normálisan tudjak aludni?
Min 5x felébredek egy éjszaka alatt..
A legjobb az, amikor fél 5 körül, olyankor már vissza sem tudok aludni kelésig (5:30-40).
Amikor felébredek mindig kimegyek pisilni is, mert nem szeretném ha pisilés miatt kelnék fel fél órával később...
Nagyon rossz ez így mert megint fent vagyok fél 5 óta, rohadt álmos vagyok már a nap elején, muszáj lesz lefeküdnöm délután, de akkor meg este nem fogok tudni aludni.. :(
Általában próbálom kihúzni nap végéig magam, 9 körül fekszek le aludni...
16/L
Velem is ez volt amíg munkanélküli voltam. Nem lehet, hogy nem vagy annyira fáradt? Esetleg (vicc nélkül) a meleg cukros tejet próbáltad már?
Az is lehet, hogy alvászavaros vagy, viszont így jobb lenne ha időben felkeresnétek anyukáddal egy szakembert, mert a kialvatlanság az életedbe is kerülhet.
20/L
Cukros dolgot nem ihatok elalvás előtt...
Fáradt vagyok, de akkor sem megy.
Ezelőtt kb fél éven át 2-3 óráig tartott az elalvás, és ugyanígy felkeltem, sőt talán gyakrabban is...
Szia, eltelt 13 év, azóta mi változott, ha jobb lett mi segített?
Én altatót szedek, de úgyis felébredek ahogy kimegy belőlem(4ora alvás után)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!