Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt, sokgyerekes...

Tapasztalt, sokgyerekes anyukák, tényleg annyira nehéz lesz?

Figyelt kérdés

A második babánkat várjuk, még csak 14 hetes vagyok. Sok ismerős (és ismeretlen is..) azzal traktál, hogy mivel 2 év lesz a két gyerkőc között, nagyon nehéz lesz velük. Ez igaz?

Biztos vagyok benne, hogy egy jól kialakított napirenddel, a "nagyot" bevonva a feladatokba (az ő szintjén) minden rendben lesz. Rosszul hiszem?

Legutóbb az apósomon akadtam ki, aki kijelentette, hogy a szülés után hetekre oda kell költöznöm hozzájuk (100 km-re laknak), mert nem fogok tudni ellátni két gyereket, a férjem meg majd meglátogat hétvégente minket... Kijelentettem, hogy erről szó sem lehet. Egyáltalán, hogy juthat ilyen az eszébe? Üvölteni tudnék!

Nyugtassatok meg légyszi! Köszönöm!

2013. jan. 28. 08:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha valaki még ráakad erre a régi kérdésemre és hasonló félelmei vannak, szeretném megnyugtatni! :)

Minden a legjobban alakult, lassan 11 hós a kicsi is. 3 hós kora óta egy szobában alszanak, a nagy szereti, persze van kis féltékenykedés, de inkább velem hisztisebb olyankor.

Nálunk nem volt igaz, hogy az első év nehéz lesz, az első lányommal triplán nehezebb volt az első év, mint most ez a kettővel együtt, pedig segítségem nem lett több és csak most megy majd oviba a nagy. :)

2014. jún. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!