Akik július közepe tájára várják a babát, beszélgetünk?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok?2013. jan. 27. 17:34
11/14 anonim válasza:
Én július 6-ra vagyok kiírva. Az első három hónap rettenetesen émelygős, hányingeres és fáradt volt. Ahogy letelt a 12. hét, ezek eltűntek, viszont lett helyette más. :D Csak, hogy nehogy már jó legyen. Viszont így, hogy nincs hányinger, én kibékültem a dologgal. Bugyborékolást néha mintha éreznék, de persze sosem akkor, mikor odafigyelek, hanem amikor totál másra, így utána marad az agyalás, hogy ez vajon az volt-e. :D Nem biztosra mondta a doki, de gyanús, hogy lány. :) Én is annak érzem. :) Bár igazából mindegy, csak egészséges legyen. :)
12/14 anonim válasza:
Székrekedéses problémákra ACTIVIA. Hihetetlen,de tényleg csodàkat művel.
19hetes
13/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Július 20-ra vagyok kiírva.
Nemet nem mondtak még, de szerintem fiú. Egy hét múlva AFP, akkor talán kiderül. Hányingerem van még most is nagyon, meg nem tudok egy jót enni. Teltség érzet + sav. Mozgást nem érzek akárhogy koncentrálok. Na de ami késik, nem múlik :)
14/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én júli. 3-ra vagyok kiírva. Nekem hatalmas szerencsém volt, mert egyszer sem hánytam, vagy émelyegtem! A melleim feszülnek szinte a fogantatás óta! :) Én szerencsére már a 13. hét óta érzem a buborékokat. *-* Pénteken megyek AFP levetetni, aztán ha megvannak az eredmények, megyünk vissza a dokihoz, és remélem, hogy megtudjuk, kit várunk!!! Én kislányt szeretnék, és úgy is érzem, hogy az lesz, a férjem pedig fiút szeretne. Remélem én "nyerek"! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!