Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes, első babájukat...

38 hetes, első babájukat várók beszélgetünk?

Figyelt kérdés
Görcseitek vannak? Szedtek még valamit? Fiút vagy lányt vártok? Pontosan mire vagytok kiírva? Nagyon izgultok? Már beszereztetek mindent a babának?
2013. jan. 4. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia, 39 hetes vagyok es 3 napos, igen naggyabol beszereztem mindent, marcsak a pelus kell amit a korhazba iszek.... a csomagom amit be kell vinnem az mar 2 hete keszen all, ugyhogy te is surgetsd meg magad a pakolassal, hiszen a baba mar kihordottnak szamit es ha akar jonni akkkor johet! 8-ra vagyok kiirva... igen gorcsol a hasam menszeszi fajasok vanna, kevesbe alszom, de ez ezzel jar, a baba feszkeli magat a medencebe es amiatt faj a hasam...fIUT orok ... es te?
2013. jan. 4. 17:39
 2/10 A kérdező kommentje:
én is már összepakoltam :) én 16-ra vagyok kiírva kislánnyal és én is szoktam görcsölgetni de még a derekam is.már mi is beszereztük a dolgokat.én már nem szedek semmit a d vitaminon kívül.a melleim nagyon feszülnek 1 hete,remélem azért mert lesz tejem.óó akkor neked már tényleg nincs sok.nagyon izgulsz? igaz nincs mit tenni de mégis.írjatok még!! :)
2013. jan. 4. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 38+5 hetes vagyok.Január 15-re vagyok kiírva,első baba,kislány lesz.Már mindennel elkészültünk,mindene megvan,a csomagom is kész van már vagy 2 hete.

Vasat szedek már csak,mert vashiányos anémiám van. :/

Én már nagyon-nagyon izgulok,és várom,hogy előbujjon a

picikénk.Már 5 napja keményedek,szinte egyfolytában,görcseim is mindennaposak,jóslók is vannak bőven,a pocim is leszállt már.A dokim azt mondta tegnap hogy a hétvégén akár szülhetünk is :D Nem bánnám.

Könnyű szülést mindenkinek!

2013. jan. 4. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen izgulok.... Hat en az elevitet szedtem, de a kislurkom tobb mint 3 kg es abba hagytam, hiszen teljesen kivan fejlode:D az etagyam meg megvan , es felek , hogy meg is marad...
2013. jan. 4. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:
na étvágyam az nekem is van :) de hál isten csak 7 kiló jött fel.amúgy is molett vagyok.ma pl.én is egész nap görcsöltem.holnap védőnő,szerdán nst.ki tudja meddig bírom de szétvet az izgalom! ha valami van írjatok.az első válaszoló még egybe van? :)
2013. jan. 6. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
sziaszok mi van veletek? nekem hétfőn be kell mennem a kórházba vizsgálatra,de az az érzésem,h már ott tartanak..szerdára vagyok kiírva.
2013. jan. 10. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
SEmmi... en 8-ra voltam kiirva , de nem jon a baba:) 14 kell menjek, hogy meginditsak ha addig nm jonne...de nkd drukkolok....meghat meglesz az nekem is:)
2013. jan. 10. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

3-as vagyok.

Mi már túl vagyunk rajta.Január 11.-én megszületett

a mi kis hercegnőnk.Jól vagyunk. :)

Nektek könnyű szülést és kitartás!

2013. jan. 14. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:
gratulálok :) én is megszültem már 21-én du.2-kor oxitocin,4-kor burokrepesztés és 6-kor megszületett a pici lányom Izabella :)
2013. jan. 31. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi holnap leszunk 3 hetesek! Csaszaroztak mert nem nyilott a mehszaj, a fiam jol van csak kicsit gorcsos, Orulok nektek, egeszseget a babakhoz!
2013. febr. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!