Van valaki július 10. körülire kiírva? Esetleg Győrben?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Hogy bírjátok? Van már poci? Minden érdekel!! :)2013. jan. 5. 21:50
1/4 anonim válasza:
szia ,úgy látom Győrben nincs senki ,én Gyöngyösön vagyok és július 10re vagyok kiírva ,jól vagyunk holnap megyünk genetikára remélhetőleg minden ok lesz ,jó nagy pocim van előző terhességből megmaradt + most ez hát nem 13 hetesnek néz ki :-)))),írj te is nálatok mi újság ?
2/4 A kérdező kommentje:
A Győr csak mellékes, oda sem kellett volna írni, mert így nem mernek válaszolni... :D De jó lesz egyedül a szülészeten!!! :))
Nekem első baba, úgyhogy még minden új. Poci szerintem már kezd látszani, de inkább olyan jóllakottnak nézek ki.. Kb 2 kiló jött fel eddig, kicsit sokallom.. :/
2013. jan. 7. 15:06
3/4 Lívia86 válasza:
Szia!
Én egy hónappal előbbre vagyok kiírva júni 13, de Győrbe szülök:-) Most vagyok 19 hetes:-)
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Ki az orvosod? Tudsz valamit a győri szülészetről?
2013. jan. 15. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!