Július elejére váró kismamák, hogy vagytok?
Szia! Mi 5.-ére várjuk a kiscsajt! Szörnyű állapotok uralkodnak, nagy a várakozás! :) Nem nagyon szeretne még kibújni, pedig vannak jóslóim, de jól érzi benn magát! Már hetente 2-szer járok NST-re, szépen cseperedik! A lábam dagad csak be, de ez ezzel jár!
Kislányt vagy kisfiút vársz?! Jó egészséget nektek!
sziasztok!július 15-re vagyok kiírva!
de már kész vagyok!jóslók már minden naposak,sőt napjában többször is.láb és kézdagadás,kézzsibbadás.éjszaka félóránként pisilés,éjszakai lábfájás.gyakori nyilalások a hüvelyembe.gondolhatjátok már kész roncs vagyok.nem tudom mikor akar kijönni a kisfickónk :)
már van egy 3 éves lányom,már ő is nagyon várja a kis tesót.apa is várja,messze dolgozik de már jönne haza csak a telefont várja.illetve az egész család várja.
4. vagyok.
a hányinger az már nálam is előjött pár napja,délutánra jelentkezik.még nem hallottam hogy az a szülés előjele lehet.de olyan jó volna.ma is már vagy 5-ször voltal jóslóim.
4. vagyok.
a jóslókra gondolsz kedves kérdező?
ha igen ne aggódj,nekem a lányommal egyetlen egyszer volt jóslóm.most meg a kisfiammal ma már 8-nál tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!