24-25hetes kismamák! Ebben a nagy melegben Ti is nyomotabbak, nyúzotabbak vagytok?
Én eddig minden nap pörögtem, takarítottam, mászkáltam. Az elmúlt 3 napban mióta ilyen meleg van, a nap nagy részét pihenéssel töltöm mert úgy érzem semmihez nincs energiám. Legszívesebben egész nap feküdnék.
Ti hogy vagytok ezzel?
24+4hkm
szia! 26 hetes vagyok, de remélem nem baj, hogy írok. én is nehezen viselem ezt a nagy hőséget, alig élek.. egész nap aludnék, mondjuk ez lehet azért is van, mert kimozdulni egyáltalán nem akarok. a pocaklakóm is lusta, inkább este/éjjel/hajnalban mocorog, ami igen kellemes, mert így elég nehezen alszom :) kb. 5-6x tusolok egy nap, a parasztlégkondim (ventilátor) bekrepált, gondolhatod mennyire boldog vagyok :) most is mindjárt lecsukódik a szemem, de azért még ide pötyögtem Neked, hogy ne érezd magad egyedül!
boldog babavárást :)
Köszi :) Akkor nem csak Én vagyok ebben a cipőben. Nekem abból a szempontból szerencsém van, hogy megy a klíma, 26fok van a lakásban, de akkor is tiszta álmos vagyok :)
Kicsit zavar a dolog, mert állandóan nyüzsgök és pörgök, most meg a "rutin" feladatokat is napolom :D
És mi lesz még augusztusban nagy pocakkal :)
Szia!
Én szombaton leszek 24 hetes,de remélem nem baj hogy irok én is!Nagyon nehezen birom a meleget,izzadok mint a ló,fáj a lábam,stb...Nincs kedvem semmihez,csak pihenni.este még aludni sem birok a melegtöl!Rossz ez az idő igy...Üdv.
Hát nem egyszerű ez a meleg, az biztos. És bizony észreveszem h nehezebben viselem, mint nem-terhesen :) Mindegy, ez a baba is most akart jönni, kicsit megszenvedek, de hát ez ezzel jár :)
Kicsit elkezdett fájni is a fejem, utálom. Pedig aludtam is 1 órakor.
Kitartás csajok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!