31-32 hétben járó kismamik! Ti féltek már a szüléstől? Hogy álltok a készülődéssel? (kelengye + mosás+ vasalás stb. ) Vizesedik a lábatok? .
szia! 31 hetes vagyok. jól érzem magam, a pocakom jó nagy, sajnos csíkosodni is elkezdett. 10 kilónál járok most, remélem nem sokkal lesz több! kicsi lányt várunk, Flóra lesz a neve. a szüléstől félek is, meg nem is. mivel nem tudom milyen érzés, így megalapozottan nem tudok félni tőle. inkább attól félek, h. ha sokáig vajúdok, nem lesz elég energiám a végére és baja lesz a babának. szeretném ha apa büszke lenne rám, hogy ügyes voltam :)
derekam szörnyen tud fájni, főleg ha sokat kell hajolgatnom, takarítanom. már a séta is nehezen megy, szúr közben a hasam. beszerezni már nem sok mindent kell. ruhánk sok van, a 99%-át kaptuk. szívesen elkezdenék már mosni vasalni, de korainak tartom, várok még bele 1-2-3 hetet. csak hát örömmel töltene el, ha csinálhatnám már! igaz most a babaszoba pingálással el vagyok. meg ha nagyon rám jön, kiveszem az összes kis ruhát, megnézegetem mind, aztán vissza hajtogatom :) bolond vagyok! ;) mé pelenkakülsőt,pelenkázó lapot kell beszerezni, ami égetően fontos. babakocsit kapunk állítólag. hordozókendőt,pihenőszéket,mellszívót is szeretnék, de ezek már nélkülözhetőek, ha esetleg a szülésig nem tudnánk beszerezni. kórházi csomagok is félig kész. sztem egészen jol állunk :) és ti? mesélj te is!
Szia!
En 32 hetes vagyok, kisfiut varok, elso baba lesz es Oliver lesz a neve:)
A pocakom hatalmas, alig birom elcipelbi, sokszor ugyerzem majd leszakad, de szerencsere csikjaim nincsenek. Eddig 2 kgt hiztam, a babam sulyat pedig olyan 2100 korulire tippeltek.
Sajnos nekem kinyilt a kulso es a belso mehszaj is egy ujnyira es elrovidult a mehnyak, igy fekvesre vagyok itelve. A nyakdugomat mar egy hete elhagytam es hiaba a napi 4*2 magnezium, igyis rentgeteg a kemenyedes es a joslo. Azert remelem a kisfiam meg egy ket hetet kibir bent, bar a dokim szerint idozitett bomba vagyok mert a fejecskeje is mar teljesen beekelodott...
Baba szobank pont ezek miatt mar teljesen kesz, apa felfestette a mintakat es minden a hejere kerult, megvettunk mindent, legzesfigyelo, pihiszek stb. egyszerre mentunk el megvenni a dolgokat mivel hogy barnikor johet a babo, es hat had ne nondjam majdnem megterdeltem a kaszanal... nem semmi mien arakat elkernek meg egy plus overalert is... sajnos mi semmi baba cuccot nem orokoltunk, kaptunk igy az utolso kiszokniig mindent megkellett venni de a lenyeg hogy minden megvan mar szerencsere, kimosva kivasalva. :)
A szulestol pedig rettegek... probalok ra keszulni plane ijen hejzetbe, hogy barmikor mehetunk, de felek hogy nem fogom tudni vegig csinalni, vagy hogy gond lesz a fiammal. Egyebkent apas szulest tervezunk, a ferjem mar tukon ul, ugyvarja a tronorokost:) Jo lenne mar megolelgetni:)!
Ti hol fogtok szulni? Mikorra vagytok kiirva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!