Hogyan zajlik a terhesség megszakítása a 12. hét után?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:54
21/25 anonim válasza:
Mert, ha magzatot írok, akkor sokkal jobb a helyzet, mi? A lényegen nem változtat sajnos.
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek aki normális kommentet írt, amit szerettem volna megtudtam! Köszönöm az együttérzést is, ha nem haragszotok meg nem szeretnék részletesebben beszélni róla, még túl korai, túlságosan fáj hogy beszélni tudjak róla. Valaki írta hogy miért ilyen későn derült ki, már az első trimeszterben ki kellett volna derülnie, mi sem értjük, akkor még mindent rendben találtak.. :(
2013. jan. 26. 20:44
23/25 anonim válasza:
De a hétnél nagyobb magzat már életképes. Persze kicsi az esélye, de abortuszt nem hinném, hogy engedélyeznének már, akár mi is a baja a kicsinek.
25/25 anonim válasza:
Nekem 19 hetesen elhalt, meg kellett szülnöm, infúzióval indították, utána altatásban csináltak méhtisztítást.
Sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!